![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Witam ,
na imię mam Paweł a dziś jest wspaniały dzień , nie z powodu ładnej pogody , nie z powodu dnia wolnego od pracy ! Dziś jest wspaniały dzień bo to twój dzień , twój i twojej przyszłości w zawodzie grafika ![]() Mam do zaprezentowania nowy super program graficzny 'Mega Paint' ![]() Wiem , wiem nie możecie się doczekać aż będziecie mogli go wypróbować , a ja nie mogę się doczekać aż go wypróbujecie ! Dlatego wchodźcie i testujcie ! Ten program to nowy lepszy świat dla grafików ![]() (może się chwile ładować) a na serio to bawiłem się dziś w jquery i przy okazji coś takiego napisałem dla zabawy ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Pomysł nie jest zły, jest już taki photoshop przez przeglądarke
![]() ![]() P.S. Zrób cos z tymi div'ami, lub wstaw je w osobną ramkę, bo masakrycznie wygląda źródło ![]() Ten post edytował Fishu 24.05.2009, 14:30:38 -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Pomysł 1/10 nieprzydatne w takiej formie
Wykonanie 0/10 wiesz, że jesteś kolejnym naśladowcą nauczycieli jquery z kompletnie idiotycznymi pomysłami które nie mają kompletnie zadnego praktycznego zastosowania? Wygląd 2/10 dobrze zorganizowane ale powiem, że jest możliwe uzyskanie jednopikselowego diva, który zwiększy możliwości, rozdziałke twojego "photoshopa". A tak ironicznie mówiąc to bardzo brak mi filtrów. //DLA CZYTAJĄCYCH. Nie tępie jquery ani jego dodatkowych skryptów, lecz pomysły które są kompletnie żle wykonane i bezsensowne jak na 21 wiek. Ten post edytował wookieb 24.05.2009, 14:36:14 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Jedna uwaga co do funkcjonalności, rysować powinienem gdy mam wciśnięty lewy przycisk myszki.
EDIT: Nie wiem jaki kolor jest zaznaczony. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
//Wykonanie 0/10 wiesz, że jesteś kolejnym naśladowcą nauczycieli jquery z kompletnie idiotycznymi pomysłami które nie mają kompletnie zadnego //praktycznego zastosowania?
Wookieb, trochę poczucia humoru ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat trochę poczucia humoru winksmiley.jpg to daj w dziale humor a nie oceny
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak widzę taki skrypt, to się uśmiecham. Ale jak zaglądam w źródło strony, to przestaję się śmiać. Takie coś i bez jQuery można zrobić w 15 linijkach JS.
Dla porównania dam coś takiego. Ten post edytował sowiq 24.05.2009, 17:18:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 677 Pomógł: 89 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 14 Dołączył: 3.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oprócz tego co zostało wyżej napisane - przy zamykaniu w FX 3.0.10 zakładki z tą stroną zawiesza mi przeglądarkę. Czyszczenie tempa/ciastek nic nie zmieniło. Z dodatków mam adblocka i firebuga.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 6 Dołączył: 12.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi zawiesza przeglądarkę FF jak wejdę na tę stronę z wykresami funkcji sowiqu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Spawnm, nie wiem czemu niektórzy są tak negatywnie nastawieni ku temu projektowi. Moim zdaniem, dział oceny nie ma zamiaru zniechęcac ludzi do tworzenia tego typu uczą, w końcu uczymy się na błędach. Gdybyś ustawił, by js generowało te wszystkie div'y (lub je pobierało z pliku, jak wolisz), to przeglądarka by się nie zacinała przy wyłączaniu
![]() ![]() -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
Fishu , ten pomysł z założenia miał być bez sensowny
![]() W ten sposób można się odstresować po godzinach prawdziwego programowania ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:38 |