![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
pewien czas temu dorobiłem do swojego mailingu tekstowego, możliwość wysyłania e-maili w wersji html:
Wszystko działa dobrze, tylko że niektórzy odbiorcy zgłaszają mi informację o pojawiających się wykrzyknikach w treści wiadomości e-mail, których ja nie wstawiałem. Wygląda to tak, że jak wyślę e-maila, np.: tu jakas tresc to ta osoba otrzyma e-maila o treści: tu jaka! s tresc Sprawdzałem u siebie pod kilkoma przeglądarkami (thunderbird, outlook express 6, webmail) i pod wszystkimi mailing wyświetla się prawidłowo (bez wykrzyknika). Co ciekawe osoby u których występuje problem posiadają program outlook express 6 (u mnie pod tym outlookiem nie ma tego problemu). (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/blinksmiley.gif) Co może być przyczyną pojawiania się wykrzyknika u części odbiorców ? pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 4.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najprawdopodobniej złe kodowanie, lub błędy w działaniu outlook-a. U mnie działa ok.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:13 |