![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie male pytanko - zadaje je poniewaz nie mam zawiele czasu (musze cos zrobic na szybko) i nie mam czasu zeby sie bawic....
mianowicie czy ktos kombinowal takie rzeczy z ramkami ze niby sa dwie ale tak naprawde widoczna jest tylko jedna, a ta druga jest wykorzystywana do przeładowan jezeli wykonana jest jakas akcja? Jesli tak to bardzo prosilbym o opinie czy takie rzeczy sa przyjemne w pisaniu i obsludze , ew plusy i minusy. -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat mam takie male pytanko - zadaje je poniewaz nie mam zawiele czasu (musze cos zrobic na szybko) i nie mam czasu zeby sie bawic.... len?..Cytat mianowicie czy ktos kombinowal takie rzeczy z ramkami ze niby sa dwie ale tak naprawde widoczna jest tylko jedna, a ta druga jest wykorzystywana do przeładowan jezeli wykonana jest jakas akcja? na podobnej zasadzie dzialaja np. subdemeny w .prv.pl - pierwsza ramka zajmuje 100% mozliwego miejsca - tym samym druga jest niewidoczna.Cytat Jesli tak to bardzo prosilbym o opinie czy takie rzeczy sa przyjemne w pisaniu i obsludze , ew plusy i minusy. plus) jeden adres w pasku przegladarki - nie widac dlugiego geta
minus) irytujace, drazniace, utrudnia dodanie strony do bookmarkow Pozdrawiam i Przenosze na hajdpark -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz ramki, a nawet jednął ramkę, to przecierz masz do wykorzystania stronke która zarządza ramkami... Może to pomoże... :?
-------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:01 |