Witam!
Dawno mnie nie było, przyszły wakacje i m. in. postanowiłem zrobić coś dla siebie (przy okazji mam nadzieje dla innych) i oto mój projekt:
Plim - Multimenedżer kont RapidShare
Trochę o serwisie:
Jest to web-aplikacja dzięki której w łatwy sposób możesz zarządzać swoimi wszystkimi kontami - zarówno Premium jak i Kolektorskimi - w jednym miejscu bez problematycznego logowania/wylogowywania się na RapidShare.
Co możesz robić?
- Tworzyć specjalne listy linków w wybranym formacie (np. dla forum phpBB - po prostu zaznaczasz pliczki wpisujesz tytuł i masz gotowy post na forum czy bloga)
- Organizuj swoje pliki (twórz foldery, usuwaj i przenoś pliki) (wyszukiwarka plików i sortowanie plików już niebawem)
- W bardzo łatwy sposób możesz wgrywać pliki bezpośrednio do folderu, który wybierzesz, dzięki czemu Twoje konto będzie łatwiejsze do zarządzania. (system uploadu w trakcie testów - w ciągu kilku dni zostanie oddany do użytku)
- Przeglądaj dzienne statystyki swoich kont (jeżeli brakuje Ci czegoś w statystykach - napisz)
Prosiłbym o ocenę wyglądu oraz funkcjonalności. Może ktoś ma jakieś pomysły/sugestie? Czegoś brakuje? Aktualnie pracuje nad wersją wielojęzyczną projektu tak więc póki co "nie zwracajcie na to uwagi".
Kliknij, aby zobaczyć: Plim
Nie jest to reklama - zależy mi na wszelkich sugestiach.
Pozdrawiam i czekam na opinie ;-)