![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 2 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Dawno mnie nie było, przyszły wakacje i m. in. postanowiłem zrobić coś dla siebie (przy okazji mam nadzieje dla innych) i oto mój projekt: Plim - Multimenedżer kont RapidShare Trochę o serwisie: Jest to web-aplikacja dzięki której w łatwy sposób możesz zarządzać swoimi wszystkimi kontami - zarówno Premium jak i Kolektorskimi - w jednym miejscu bez problematycznego logowania/wylogowywania się na RapidShare. Co możesz robić? - Tworzyć specjalne listy linków w wybranym formacie (np. dla forum phpBB - po prostu zaznaczasz pliczki wpisujesz tytuł i masz gotowy post na forum czy bloga) - Organizuj swoje pliki (twórz foldery, usuwaj i przenoś pliki) (wyszukiwarka plików i sortowanie plików już niebawem) - W bardzo łatwy sposób możesz wgrywać pliki bezpośrednio do folderu, który wybierzesz, dzięki czemu Twoje konto będzie łatwiejsze do zarządzania. (system uploadu w trakcie testów - w ciągu kilku dni zostanie oddany do użytku) - Przeglądaj dzienne statystyki swoich kont (jeżeli brakuje Ci czegoś w statystykach - napisz) Prosiłbym o ocenę wyglądu oraz funkcjonalności. Może ktoś ma jakieś pomysły/sugestie? Czegoś brakuje? Aktualnie pracuje nad wersją wielojęzyczną projektu tak więc póki co "nie zwracajcie na to uwagi". Kliknij, aby zobaczyć: Plim Nie jest to reklama - zależy mi na wszelkich sugestiach. Pozdrawiam i czekam na opinie ;-) -------------------- :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 4 Dołączył: 1.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tylko o wyglądzie bardzo mi się podoba lubię takie projekty. Jednak wydaje mi się że u góry zamiast zwykłego tekstu Sign up, Log in przydały by się jakieś ładne przyciski.
-------------------- Space Studio
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 2 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki - chociaż jedna osoba ;-) Co do przycisków - hmm w sumie to chyba będzie dobry pomysł bo już ktoś mi o tym wspominał dzisiaj ;-) Już jutro startują nowe funkcjonalności, które również tu przedstawię ;-)
-------------------- :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Layout mi się strasznie podoba, funkcjonalność też niezła. Przy rejestracji / logowaniu ciężko zauważyć napis na samej góre, co do przycisków to po zalogowaniu chyba są zbyt blisko siebie
![]() -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Layout całkiem niezły. Podoba mi się szczególnie pomysł ze "sliderem" paneli
![]() To co mniej mi się podoba to kod... Fajnie że są divy, ale po co w takim razie tabele... Pozdro ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 711 Pomógł: 127 Dołączył: 5.07.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wizualnie bardzo ładnie. I na tym się kończą pozytywne strony.
Zarejestrowałem się, dodałem konto kolekcjonerskie i... nic, nie wyświetla mi żadnych danych o nim. Klikając w Statystyki strona się ładuje i ładuje... W zakładce File Manager wywala 2 warningi mysql, przy tego typu serwisie powinieneś bardziej to dopracować bo może mieć potem złe skutki Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/platne/przemas2k/public_html/plim/functions/functions.php on line 1026 Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/platne/przemas2k/public_html/plim/functions/functions.php on line 1050 Ciężko mi ocenić funkcjonalność tego serwisu bo nic co by mnie interesowało po prostu nie działa. Chyba troszkę jest przerost formy nad treścią. |
|
|
![]()
|
|
Cytat Ciężko mi ocenić funkcjonalność tego serwisu bo nic co by mnie interesowało po prostu nie działa. Chyba troszkę jest przerost formy nad treścią. Schemat wygląda tak: Dodaje się konto i żeby "wrzucić" do bazy danych wszystkie informacje trzeba kliknąć "Refresh" - mój błąd muszę jakoś sprawniej poinformować niektórych użytkowników co i jak mają robić bo nie myślałem że mogą być z tym takie problem. Przed chwilą sprawdziłem i mi wszystko działa. Co do błędu to podałeś to fakt przeoczyłem dość istotny bład, a to dlatego, że dzisiaj dodawałem nową funkcję i wrzuciłem plik ze starszej wersji - już naprawione. Jeżeli ktoś jeszcze znajdzie jakieś błędy to prosiłbym o PW ;-) -------------------- :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładny layout! Wygląd bloga tylko zmieńcie.
-------------------- Szukasz ekipy filmowej? Casting do filmu, teledysku, reklamy!
Profesjonalne tworzenie stron www. Sklepy internetowe, strony firmowe, portale internetowe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:02 |