Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Prezent urodzinowy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
BORG
Jaki prezent polecacie dla dziewczyny w wieku 14 lat? Prezent musi być dosyć tani, bowiem ja też jestem nastolatkiem i moje finanse są uzależnione od rodziców smile.gif
AxZx
fotograficzna ramka elektorniczna:)

dokladnie to sie zwie cyfrowa ramka fotograficzna.
BORG
Dorgie takie ramki... sad.gif
Szupien
AxZx wprawdzie to nie mój temat ale dzieki mi też to się przydało, jak kupuje coś takiego:
http://www.pixmania.com/pl/pl/685238/art/p...do-zdjea-1.html
Sadu2
Ile to badziewie kosztuje ;/ A przesyłka?

od 34 PLN* z Vatem

omg
Adrian Staniszewski
wg. mnie strata pieniedzy ;/ i tak takie cos nie ma racji bytu..

gdzie to trzymac? kiedy oglądac ? pochwalic sie mozna ale i tak u wiekszosci bedzie budzic tylko opinie "tandetnego badziewia"
AxZx
no to widac sie nie znasz.
w anglii duzo starszych ludzi ma takie cos i dziala to przez caly dzien - stoid gdzies w widocznym dla gosci miejscu (salon, jadalnia).
przychodza goscie i sobie zerkaja na zdjecia w ramce.
w dobie aparatow cyfrowych ludzie cykaja coraz wiecej zdjec - za jednym razem nie chce sie tego ogladac, a selekcjonowac tez sie nie chce lub nie kazdy potrafi.
wrzucajac te wszystkie zdjecie do ramki puszczasz play i zdjecia sie wyswietlaja - czasem ktos zerknie:)

czasem ludzie maja wlaczone laptopy i jako wygaszacz wlasnie pokaz zdjec - taka ramka zastepuje drogiego laptopa:)
osobiscie mi taka ramka nie jest porzebna - staram sie jedynie zrozumiec potrzeby innych.

a wracajac do tematu autor juz wybral prezent?? - bo chyba o to w tym watku chodzilo:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.