![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaki prezent polecacie dla dziewczyny w wieku 14 lat? Prezent musi być dosyć tani, bowiem ja też jestem nastolatkiem i moje finanse są uzależnione od rodziców
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
fotograficzna ramka elektorniczna:)
dokladnie to sie zwie cyfrowa ramka fotograficzna. Ten post edytował AxZx 22.03.2008, 08:51:42 -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dorgie takie ramki...
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
AxZx wprawdzie to nie mój temat ale dzieki mi też to się przydało, jak kupuje coś takiego:
http://www.pixmania.com/pl/pl/685238/art/p...do-zdjea-1.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 13 Dołączył: 31.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ile to badziewie kosztuje ;/ A przesyłka?
od 34 PLN* z Vatem omg |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg. mnie strata pieniedzy ;/ i tak takie cos nie ma racji bytu..
gdzie to trzymac? kiedy oglądac ? pochwalic sie mozna ale i tak u wiekszosci bedzie budzic tylko opinie "tandetnego badziewia" -------------------- Programy antywirusowe
Komputery, internet Twój Słownik OnLine |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to widac sie nie znasz.
w anglii duzo starszych ludzi ma takie cos i dziala to przez caly dzien - stoid gdzies w widocznym dla gosci miejscu (salon, jadalnia). przychodza goscie i sobie zerkaja na zdjecia w ramce. w dobie aparatow cyfrowych ludzie cykaja coraz wiecej zdjec - za jednym razem nie chce sie tego ogladac, a selekcjonowac tez sie nie chce lub nie kazdy potrafi. wrzucajac te wszystkie zdjecie do ramki puszczasz play i zdjecia sie wyswietlaja - czasem ktos zerknie:) czasem ludzie maja wlaczone laptopy i jako wygaszacz wlasnie pokaz zdjec - taka ramka zastepuje drogiego laptopa:) osobiscie mi taka ramka nie jest porzebna - staram sie jedynie zrozumiec potrzeby innych. a wracajac do tematu autor juz wybral prezent?? - bo chyba o to w tym watku chodzilo:) -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:44 |