Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Oficjalny zlot php.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2
seaquest
Chyba DreeD tego nie napisał. Spotykamy się ok godz. 16:00 pod pomnikiem Adama Mickiewicza na rynku.
matid
Cytat(seaquest @ 2005-08-27 13:39:51)
Chyba DreeD tego nie napisał. Spotykamy się ok godz. 16:00 pod pomnikiem Adama Mickiewicza na rynku.

Cytat(DreeD @ 2005-08-26 17:46:04)
Oficjalnie spotykamy sie o 16:00 pod pomnikiem Mickiewicza na rynku
kwiateek
Cytat(DreeD @ 2005-08-27 10:28:34)
Cala ta "impreza" ma trwac nie dluzej niz do 15:00.. jezeli by sie okazalo ze cos sie przedluzy i nie bedzie dalo sie wejsc na rynek o 16:00 spotkamy sie Na Floriańskiej przy McDonaldzie tongue.gif Narazie trzymamy sie rynku.

No racja wlasnie przed kilkunastoma minutami sie skonczylo wiec pod pomnikiem...
Diwi
No to chyba ja jestem pierwszy na forum z osób które wróciły przed komputer po 1 dniu zjazdu. Powiem tak, było fajnie winksmiley.jpg

Pozdrawiam
Vengeance
Oj darujcie ludzie tym co nie byli.... ;P

A tam, zreszta ja dzis zrobilem 120km rowerkiem, odwiedzilem dom Reymotna i tez bylo fajnei ;P Nawet fajniej niz na zlotach
NuLL
Pewnie piwo tam dają winksmiley.jpg

BTW. Następny zlot społeczności dobrze było zoogrganizować bardziej w centrum Polski.
hwao
yhy, to ja jako 2gi sie melduje smile.gif
Było "bajer" winksmiley.jpg to malo powiedziane smile.gif oby wiecej takich inicjatyw i z wiesza liczba ludzi smile.gif
DreeD
Wlasnie wrocilem z rynku smile.gif Z bolem glowy niestety, ale wrocilem (to i tak dobrze tongue.gif).
Bylo fajnie, porozmawialismy, pojedli, popili i sie rozeszli tongue.gif Kwiateek z bela_666 jeszcze pija na rynku biggrin.gif

Jutro w tym samym miejscu o 12:00 smile.gif
NuLL
Powrót do domu okolo 20.30 - dużo się musiało dziać tongue.gif biggrin.gif
Sh4dow
coooo questionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gifquestionmark.gif co wy zrobiliscie questionmark.gifquestionmark.gif wrociliscie do domu z 2 dniowego zjazdu questionmark.gif?
Jedynie kwiateek i bela_666 zachowali honor i bawia sie do upadlego. Ech oby wiecej takich ludzi jak tych dwóch na zlotach (pseudo zlotach tongue.gif ) Rkingsmiley.png
DreeD
to wszystko przez seaquest'a tongue.gif uciekl o 19:30!! blink.gif rolleyes.gif
seaquest
Najlepiej zwalić na mnie. No cóż, musiałem. Ale zdjęcia zaraz będą i je tu umieszczę. A poza tym ja wam nie kazałem iść zaraz. Mogliście jeszcze pogadać z tą kelnerką smile.gif

Oto zdjęcia:
http://dev.php.pl/seaquest/zlot/IMG_0060.jpg
http://dev.php.pl/seaquest/zlot/IMG_0061.jpg
http://dev.php.pl/seaquest/zlot/IMG_0062.jpg
http://dev.php.pl/seaquest/zlot/IMG_0063.jpg
http://dev.php.pl/seaquest/zlot/IMG_0064.jpg
http://dev.php.pl/seaquest/zlot/IMG_0065.jpg
Diwi
Cytat
Mogliście jeszcze pogadać z tą kelnerką

I z tym miłym panem o koszulkach winksmiley.jpg.

P.S Myślałem że zdjęcia wyszły lepiej winksmiley.jpg

Pozdrawiam
Seth
No to jeszcze czekamy na mala legende, kto jest kto winksmiley.jpg
Ociu
http://dev.php.pl/seaquest/zlot/IMG_0065.jpg

Góra, od lewej: Nie wiem, hwao, DreeD, kwiateek (?), nie wiem, bela_666
na dole, od lewej: Diwi (?), xardas, seaquest
Diwi
Cytat
od lewej: Nie wiem

To był jetisc jak dobrze pamiętam biggrin.gif

Cytat
kwiateek (?)

Tak to on ;d

Obok niego jest dasko jak dobrze pamiętam

Cytat
Diwi(?)

Tak to ja tongue.gif. Normalnie mam włosy jak szopa biggrin.gif

Pozdrawiam
dasko
Cytat
Obok niego jest dasko jak dobrze pamiętam

Oj dobrze tongue.gif
xardas
Heh, super było smile.gif
Kiedy powtórka? tongue.gif
Diwi
Acha pamiętajcie jak nie macie gdzie iść idźcie do empiku tongue.gif

P.S Chyba mi DreeD i Seaquest da bana za ten empik biggrin.gif

Pozdrawiam
Strzałek
Cytat(xardas @ 2005-08-28 18:39:44)
Heh, super było smile.gif
Kiedy powtórka? tongue.gif

Tym razem poproszę, w stolicy winksmiley.jpg
kwiateek
W 2 dniu były już tylko 4 osoby... bala_666 pojechał do Gdańska o 16 a my zakonczylismy oficjalnie zlot rozstajac sie spod empiku (-;
Mam nadzieje ze na przyszlych tego typu spotkaniach bedzie wiecej osob oraz uczestnicy beda mogli byc dluzej niz tylko do 20 ...

PS: Eh, jutro wracam do domu bedzie trzeba znowu wczesnie z rana wstac...
bela
Właśnie wróciłem tongue.gif
Oj fajnie było biggrin.gif Tylko te 14h w pociągach, ale da się wytrzymać.
DreeD
kwiateek: ty masochista jestes? tongue.gif Dwie noce nie spal i jeszcze na autobus o 6:30 idzie.. jak juz mowilem dla mnie to jest chora pora smile.gif
nightspirit
Is Come Back Forum biggrin.gif - powróciłem na forum

fajne foty biggrin.gif he... myślałem że mam najdalej i nie pojechałem biggrin.gif a tu bela_666 aż z gdańska biggrin.gif

proponuje następne w Bydgoszcy ;]
aleksander
no ja tylko na fotach bele i sea rozpoznalem sam biggrin.gif

zibi: nie w bydgoszczy tylko w warszawie tongue.gif
nospor
hehe, jakoś se tych ludzi wyobrażałem inaczej. Ale poto są właśnie zloty aby skonfrontować wyobraźnie z rzeczywistością biggrin.gif
Oczywisćie wszyscy piękni jak malowany obrazek biggrin.gif

co do kolejnego miejsca. A może kresy, kultura wschodnia, Białystok?
hihhi, żartuję. Oczywiście centrum będzie dobrym kompromisem. Sam chciełem być, ale kraków zdecydowanie za daleko jak dlamnie był w tym okresie. A W-wa, czemu nie smile.gif
aleksander
a ja mialem 100km:( ale mi matka nie pozwolila sad.gif
ale za rok jade na pewno:) i sam to zorganizuje bo jak powiem rodzicom ze jestem organizatorem to nie beda mieli wyboru i mnie puszcza ^^
nospor
Kurka, a ja myslalem że ty pełnoletni. Jakoś w Twój profil nigdy nie zaglądałem.
Ale jak mówiłem wcześniej, poto zloty by się czegoś dowiedzieć biggrin.gif

A kiedy będzie powiedziane co ustalono na zlocie? Bo niby miały być jakieś dyskosje na temat forum. Interesują mnie rozmowy te przed trzecim piwkiem tongue.gif
aleksander
pelnoletni bede za 1,5 roku ^^

a moi rodzice sa delakatnie mowiac nadopiekunczy (w koncu maja jednego syna) i nielatwo bedzie ich namowic zebym jechal do wawy. Ale pewno bela tez pojedzie wiec w dwoch lepiej:)

A ustalenia beda jakwszyscy kaca wylecza ^^
kszychu
A ja jutro dzisiaj i jutro bede w Krakowie..... Ech, czasami tak się składa, że się nie składa.
aleksander
Cytat(kszychu @ 2005-08-29 11:55:55)
A ja jutro dzisiaj i jutro

aha, czyli aż 3 dni laugh.gif questionmark.gif
nospor
aleksander, ty się nie czepiaj. kszychu ma poprostu pojazd czasoprzestrzenny laugh.gif
Raz się jest jutro, raz dziś a potem znowu jutro bo było ciekawie. Normalka. Też taki miałem, ale miałem krakse (chyba z kszychem, nie wiem, nie zdązylem zobaczyć bo rzuciło gościa w inną czasoprzestrzeń) i wóz na złomowisko. laugh.gif

@kszychu mam nadzieję że się nie gniewasz za te małe żarciki. Ale trzeba od czasu do czasu rozluźnić to forum biggrin.gif
hwao
Co do rozmow to troche tego bylo...

Co do sprawozdania to mial je zrobic Mr. Dreed! :] (nawet mial dostac prawa do eZ winksmiley.jpg )

Yhy winksmiley.jpg
seaquest
O, dobrze że przypomniałeś smile.gif Trzeba mu dać, bo jeszcze nic nie napisze.
Przy okazji odklejam ten temat. Póki co jeszcze sam się wysoko utrzyma, a później zginie w hydeparku smile.gif
SongoQ
Cytat(nospor @ 2005-08-29 10:26:32)
hehe, jakoś se tych ludzi wyobrażałem inaczej. Ale poto są właśnie zloty aby skonfrontować wyobraźnie z rzeczywistością biggrin.gif

Starszych??
DreeD
Hwao: grrr.. po co przypominales.. juz myslalem ze sie wywine tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.