Cytat
sorry, nie chcę się kłócić, po prostu nie wiem jak zrobić COŚ- dlatego się zwracam na forum do Was.
I bardzo dobrze robisz. Jednak nasz pomoc nie zawsze będzie taka, jakbyś sobie rzyczył. Czasami będzie to podanie jakiejś procedury, czasami przykład a czasami link do rozwiązania.
Cytat
Nie mogę przecież uczyć się całego JSa tylko dlatego że napotykam jakiś mało znaczący problem.
I tu jest Twój podstawowy problem! Najszybciej nauczysz się czegoś samnodzielnie. Jeśli napotkasz problem i będziesz szukał rozwiązania po drodze natkniesz się na wiele, z pozoru niepotrzebnych ci teraz, informacji. Ale zapamiętasz te informacje i kiedyś ci się przydadzą.
Cytat
Postaw się na moim miejscu spenalzo. Ty może już znasz php,HTML, JS i może jeszcze inne języki więc dla Ciebie nie ma problemu w zrobieniu linku na buttonie.
Wiesz od czego ja zaczynałem 6 lat temu? Od dodania kolejnego linka na stronie. Ni cholery nie wiedziałem jak to zrobić, a wstyd było to powiedzieć szefowi, więc zrobiłem na zasadzie analogii do poprzednich linków
Cytat
Ja natomiast znam trochę HTML, zaczynam przygodę z php, uczę się w dobrym LO i nie mogę sobie pozwolić na godziny spędzone przed komputerem chociażby w tak ważnej sprawie jak szczegół: button zamiast strzałek.
Nie bardzo Cię rozumiem. Zaczynasz przygodę z php a nie masz czasu na naukę? 8O To tak jakbyś powiedział: "Zaczynam właśnie przygodę z rajdami samochodowymi więc nie mam czasu na takie piuerdóły jak nauka parkowania."
A co do renomowanych szkół.... NA pierwszym roku elki na PW miałem html, pomimo tego nie wiedziałem później jak się robi linki....
Cytat
Czuję się po prostu nieco jak kotek... Nie umiem czegoś wykonać a inni dają mi tak pośrednie wskazówki od których albo zaczynałem albo nie mogę z nich skorzystać

A próbujesz? Próbowałeś chociaż sam coś zrobić? Czy napisałeś na forum:
"Kurna chłopaki! Zrobiłem tak i tak i wywaliło mi takie i takie błędy. Co z tym gównem mam zrobić, gdzie popełniam błąd?" Nie! Napisałeś: "No dobra, daliście mi przykłady, linki ale nie daliście mi gotowca! I to ma być pomoc?"...