Cytat
* Gdy uzbierasz na koncie $50 z AdSense dla treści na podany przez
Ciebie adres korespondencyjny wyślemy Ci Numer PIN. Będziesz musiał
wpisać ten PIN na stronie „Ustawienia konta”. W międzyczasie nadal
będziesz mógł wyświetlać reklamy Google na swoich stronach. Nadal też
będziesz gromadził zarobki.
Ciebie adres korespondencyjny wyślemy Ci Numer PIN. Będziesz musiał
wpisać ten PIN na stronie „Ustawienia konta”. W międzyczasie nadal
będziesz mógł wyświetlać reklamy Google na swoich stronach. Nadal też
będziesz gromadził zarobki.
I tak przeczytałem na blogu, ale później zauważyłem post, że zmiana zaszła i jest od 10$, sprawdziłem na helpie i zgadza się:
Cytat
Kiedy otrzymam kod PIN?
Kiedy saldo konta przekroczy granicę 10 USD, zostanie wygenerowany osobisty kod identyfikacyjny (PIN)
Kiedy saldo konta przekroczy granicę 10 USD, zostanie wygenerowany osobisty kod identyfikacyjny (PIN)
Tylko, że email dostałem wczoraj (28.03.2008). Hehe i kto ma racje? Pan od AdSense czy Pan od Pomocy AdSense

Nie wiem czy moge podawać zarobki, ale wiadomość, że już to osiągnołem mogę powiedzieć. Osiągnołem więcej niż 10$ i:
Cytat
Datę wygenerowania można wyświetlić, klikając link Wprowadź kod PIN na stronie Historia płatności.
I tam wchodzę i nie widzę linka "Wprowadź kod PIN". Nie wiem czemu, ale wchodząć w Moje konto->Ustawienia Konta->Szczegóły płatności->Edytuj piszę, że muszę osiągnąć 10$ które już posiadam ;/ Nie rozumiem tego.
Podkreślam, że kiedyś miałem zakładane konto google AdSense na tą samą osobe tylko pod innym adresem i napisali mi:
Cytat
Miło nam, że zainteresował Państwa program Google AdSense. Podczas rozpatrywania Państwa zgłoszenia okazało się, że podane w nim informacje adresowe są takie same, jak w przypadku innego, aktualnie zatwierdzonego konta AdSense związanego z adresem [email=bim@******.pl]bim@******.pl[/email]. Prosimy pamiętać, że kod reklamy tego konta można wkleić w dowolnej witrynie spełniającej zasady naszego programu. Ponieważ jednak nasze zasady nie zezwalają na korzystanie z wielu kont, nie możemy w tej chwili zatwierdzić nowego zgłoszenia.
I :
Cytat
Jeśli nie mają Państwo dostępu do adresu e-mail powiązanego z zatwierdzonym kontem, możemy zamknąć istniejące konto i zatwierdzić najnowsze zgłoszenie.
Tak zrobiłem, ale nie pamiętam czy kiedykolwiek wpisywałem kod PIN

Trochę dziwne i zagmatwane to, no ale nic nie zrobie. :|
Oczywiście nowe konto mi zatwierdzili

Proszę, pomóżcie!

EDIT: Kolega mówi, że trzeba jednak miec 10$ więc WTF