Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [adsense][google] Niezgodność zarobków z PINem, ... mam 10$ a pisze, że nie ;/
bim2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

W emailu google napisało mi:
Cytat
* Gdy uzbierasz na koncie $50 z AdSense dla treści na podany przez
Ciebie adres korespondencyjny wyślemy Ci Numer PIN. Będziesz musiał
wpisać ten PIN na stronie „Ustawienia konta”. W międzyczasie nadal
będziesz mógł wyświetlać reklamy Google na swoich stronach. Nadal też
będziesz gromadził zarobki.

I tak przeczytałem na blogu, ale później zauważyłem post, że zmiana zaszła i jest od 10$, sprawdziłem na helpie i zgadza się:
Cytat
Kiedy otrzymam kod PIN?

Kiedy saldo konta przekroczy granicę 10 USD, zostanie wygenerowany osobisty kod identyfikacyjny (PIN)

Tylko, że email dostałem wczoraj (28.03.2008). Hehe i kto ma racje? Pan od AdSense czy Pan od Pomocy AdSense biggrin.gif

Nie wiem czy moge podawać zarobki, ale wiadomość, że już to osiągnołem mogę powiedzieć. Osiągnołem więcej niż 10$ i:
Cytat
Datę wygenerowania można wyświetlić, klikając link Wprowadź kod PIN na stronie Historia płatności.

I tam wchodzę i nie widzę linka "Wprowadź kod PIN". Nie wiem czemu, ale wchodząć w Moje konto->Ustawienia Konta->Szczegóły płatności->Edytuj piszę, że muszę osiągnąć 10$ które już posiadam ;/ Nie rozumiem tego.

Podkreślam, że kiedyś miałem zakładane konto google AdSense na tą samą osobe tylko pod innym adresem i napisali mi:
Cytat
Miło nam, że zainteresował Państwa program Google AdSense. Podczas rozpatrywania Państwa zgłoszenia okazało się, że podane w nim informacje adresowe są takie same, jak w przypadku innego, aktualnie zatwierdzonego konta AdSense związanego z adresem [email=bim@******.pl]bim@******.pl[/email]. Prosimy pamiętać, że kod reklamy tego konta można wkleić w dowolnej witrynie spełniającej zasady naszego programu. Ponieważ jednak nasze zasady nie zezwalają na korzystanie z wielu kont, nie możemy w tej chwili zatwierdzić nowego zgłoszenia.

I :
Cytat
Jeśli nie mają Państwo dostępu do adresu e-mail powiązanego z zatwierdzonym kontem, możemy zamknąć istniejące konto i zatwierdzić najnowsze zgłoszenie.

Tak zrobiłem, ale nie pamiętam czy kiedykolwiek wpisywałem kod PIN smile.gif

Trochę dziwne i zagmatwane to, no ale nic nie zrobie. :|

Oczywiście nowe konto mi zatwierdzili tongue.gif i reklamy działają, kase nalicza

Proszę, pomóżcie! smile.gif

EDIT: Kolega mówi, że trzeba jednak miec 10$ więc WTF

Ten post edytował bim2 29.03.2008, 23:18:36

--------------------
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 3)
sztosz

-----

A co ci odpowiedzieli panowie/panie od Google? Czemu ich jeszcze nie spytałeś? Ja jak mam problem ze sprzętem komp, to pierwsze co robie to piszę do producenta. Wiesz dlaczego?

--------------------
+Quote Post
bim2

-----

Mhh, google wydało mi się, za ważną firmą, żeby mi odpowiadać i myślałem, że nie odpowiedza. Ale w pomocy wczoraj napisałem, że mi to nie działa i dziś już mam
Cytat
Twój numer PIN znajduje się tutaj

Twoj ostatni PIN został wygenerowany:
2008-03-30

No ale dzięki. Wygląda, że zmienili od 15$ albo opóźnienie było.

--------------------
+Quote Post
sztosz

-----

To bardzo złe podejście, jeżeli wychodzisz z założenia że jakaś tam firma jest zbyt ważna by się tobą przejmować. Tak nie można. Jesteś klientem, więc jesteś ważny, domagaj się swoich praw z tytułu bycia klientem smile.gif

--------------------
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:26