Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PHp i MySql - POmoc :D _ Praca :) Zobacz ! :)
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
warlord
Witam smile.gif

Posiadam strone www.efota.pl - Strona nie dawno powstała i coraz lepiej predyspozycjonuje smile.gif Ostatnio przyniosla pierwsze zyski w google adsense :]

Strona ma niezła domene, jest nawet dobrze zrobiona, ale potrzebowal bym osobe do Spółki - Tzn taką ktora pomogła by mi rozwinac serwis. Potrzebowal bym zrobic nowe zakladki takie jak Np. "pogladacz", ulepszyc zakladke "oceny" , zrobic zakladke "ziomale" cos podobnego do fotka.pl zrobic trzeba smile.gif Szukam osoby ktora sie dobrze zna na programowaniu i mi pomoze w zrobieniu- ulepszaniu serwisu .

Byłby ktos chetny w pomocy albo w wejscie w spolke - taki serwis jak sie rozwinie bedzie przynosil niezle zyski !:) (narazie 2 osoby prowadza serwis) - 2 adminow smile.gif

Jesli ktos bylby zainteresowany tą propozycją to prosze pisac na moje gg - 7851967 Lub na mojego emaila:
mateo111@tlen.pl Lub admin@efota.pl

smile.gif
devnul
sory za komentarz - ale serwis zrobiony raczej słabo - lay tabelkowy - ogólnie tagzupa zbędny flash w menu i topie. dużo do poprawy jest :|
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.