![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
![]() Posiadam strone www.efota.pl - Strona nie dawno powstała i coraz lepiej predyspozycjonuje ![]() Strona ma niezła domene, jest nawet dobrze zrobiona, ale potrzebowal bym osobe do Spółki - Tzn taką ktora pomogła by mi rozwinac serwis. Potrzebowal bym zrobic nowe zakladki takie jak Np. "pogladacz", ulepszyc zakladke "oceny" , zrobic zakladke "ziomale" cos podobnego do fotka.pl zrobic trzeba ![]() Byłby ktos chetny w pomocy albo w wejscie w spolke - taki serwis jak sie rozwinie bedzie przynosil niezle zyski !:) (narazie 2 osoby prowadza serwis) - 2 adminow ![]() Jesli ktos bylby zainteresowany tą propozycją to prosze pisac na moje gg - 7851967 Lub na mojego emaila: mateo111@tlen.pl Lub admin@efota.pl ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sory za komentarz - ale serwis zrobiony raczej słabo - lay tabelkowy - ogólnie tagzupa zbędny flash w menu i topie. dużo do poprawy jest :|
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:48 |