Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> PHp i MySql - POmoc :D _ Praca :) Zobacz ! :), PHp i MySql - PomoC w DokonCzeniu Strony :)
warlord

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam smile.gif

Posiadam strone www.efota.pl - Strona nie dawno powstała i coraz lepiej predyspozycjonuje smile.gif Ostatnio przyniosla pierwsze zyski w google adsense :]

Strona ma niezła domene, jest nawet dobrze zrobiona, ale potrzebowal bym osobe do Spółki - Tzn taką ktora pomogła by mi rozwinac serwis. Potrzebowal bym zrobic nowe zakladki takie jak Np. "pogladacz", ulepszyc zakladke "oceny" , zrobic zakladke "ziomale" cos podobnego do fotka.pl zrobic trzeba smile.gif Szukam osoby ktora sie dobrze zna na programowaniu i mi pomoze w zrobieniu- ulepszaniu serwisu .

Byłby ktos chetny w pomocy albo w wejscie w spolke - taki serwis jak sie rozwinie bedzie przynosil niezle zyski !:) (narazie 2 osoby prowadza serwis) - 2 adminow smile.gif

Jesli ktos bylby zainteresowany tą propozycją to prosze pisac na moje gg - 7851967 Lub na mojego emaila:
mateo111@tlen.pl Lub admin@efota.pl

smile.gif
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
devnul

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

sory za komentarz - ale serwis zrobiony raczej słabo - lay tabelkowy - ogólnie tagzupa zbędny flash w menu i topie. dużo do poprawy jest :|

--------------------
Profesjonaliści są przewidywalni...
strzeż się amatorów...
FL4SHB4CK - imprezy, galerie, lokale
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:48