Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [praca] Zlęcę na napisanie skryptów
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
dothan2
Witam, poszukuję młodego, ambitnego programisty php

mam do zrobienia projekt w php + MySQl , główne zagadnienia :

1. Hostowanie For dyskusyjnych
2. oraz inne

Bardzo proszę o kontakt Gadu Gau 7302362

Szukam, młodej solidnej osoby, która za przyzwoitą cenę napiszę skrypt do hostowania for dyskusyjnych.

Możliwa dalsza współpraca przy innych skryptach.

Proszę o kontakt z dopiskiem php
mike
Cytat(dothan2 @ 2006-05-11 22:49:32)
2. oraz inne

To ja sie piszę na to drugie główne zagadnienie tongue.gif
dothan2
Chodziło dokładnie mi oto, że mam pewien pomysł na realizację fajnego skryptu przydatnego do pozycjonowania stron.

Mianowicie coś w stylu takie adera.

Skrypt pobiera ze strony spis wszystkich katalogów stron internetowych ( w polsce) opartych na skrypcie CnCat lub Qlweb

rozpoznaje dokładnie typ katalogu
automatycznie wprowadza do niego ustawione wcześniej przez nas w pliku konfiguracyjnym dane typu : tytuł strony, opis strony, keywords, adres strony.
czasem adres e-mail bądz inne dane, które powtarzają się w 99% formach katalogów w polsce.

Skrypt powinien być również wyposażony w moduł ilości dziennie dodanej do katalogów strony - po polskiemu smile.gif chodzi oto, by dziennie dodawał ze spisu do X katalogów (nie do wszystkich bo zepsuło by wtedy całą idee utworzenia katalog)

W pliku konfiguracyjnym trzeba również podać nazwy kategorii i podkategorii, ktore by nas interesowały, by stronkę z branży tekstylia dodwał do kategorii np. tekstylia a nie medycyna.

Myślę, że bardziej wtajemniczeni wiedzą do czego taki katalog służy, a jeśli nie to podpowiem krótko, ze do zdobycia lepszego Page Ranku strony a co za tym idzie wyższej pozycjo w wyszukiwarkach.
acztery
2 pomysł nie wypali . myslisz ze ktos ci da prawa zapisu do wszystkich katalogów ?
dothan2
Nie rozumiemy się troszkę - prawa zapisu są dla wszystkich otwarte. Zapraszam na http://katalog.opel24.com - przykładowy katalog - masz formularz po wypełnieniu którego twoja stronka zostanie umieszczona w katalogu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.