![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, poszukuję młodego, ambitnego programisty php
mam do zrobienia projekt w php + MySQl , główne zagadnienia : 1. Hostowanie For dyskusyjnych 2. oraz inne Bardzo proszę o kontakt Gadu Gau 7302362 Szukam, młodej solidnej osoby, która za przyzwoitą cenę napiszę skrypt do hostowania for dyskusyjnych. Możliwa dalsza współpraca przy innych skryptach. Proszę o kontakt z dopiskiem php |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(dothan2 @ 2006-05-11 22:49:32) 2. oraz inne To ja sie piszę na to drugie główne zagadnienie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodziło dokładnie mi oto, że mam pewien pomysł na realizację fajnego skryptu przydatnego do pozycjonowania stron.
Mianowicie coś w stylu takie adera. Skrypt pobiera ze strony spis wszystkich katalogów stron internetowych ( w polsce) opartych na skrypcie CnCat lub Qlweb rozpoznaje dokładnie typ katalogu automatycznie wprowadza do niego ustawione wcześniej przez nas w pliku konfiguracyjnym dane typu : tytuł strony, opis strony, keywords, adres strony. czasem adres e-mail bądz inne dane, które powtarzają się w 99% formach katalogów w polsce. Skrypt powinien być również wyposażony w moduł ilości dziennie dodanej do katalogów strony - po polskiemu ![]() W pliku konfiguracyjnym trzeba również podać nazwy kategorii i podkategorii, ktore by nas interesowały, by stronkę z branży tekstylia dodwał do kategorii np. tekstylia a nie medycyna. Myślę, że bardziej wtajemniczeni wiedzą do czego taki katalog służy, a jeśli nie to podpowiem krótko, ze do zdobycia lepszego Page Ranku strony a co za tym idzie wyższej pozycjo w wyszukiwarkach. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2 pomysł nie wypali . myslisz ze ktos ci da prawa zapisu do wszystkich katalogów ?
|
|
|
![]()
|
|
Nie rozumiemy się troszkę - prawa zapisu są dla wszystkich otwarte. Zapraszam na http://katalog.opel24.com - przykładowy katalog - masz formularz po wypełnieniu którego twoja stronka zostanie umieszczona w katalogu
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 09:27 |