Szukam wspólnika do stworzenia 2 aplikacji www oraz ich wdrożenia w rynek.
Nie szukam "klepacza" bo sam potrafię klepać. Ale osoby która zaangażuje się i będzie chciała zrobić z tych pomysłów pieniądze.
Mam 2 pomysły i częściowe je już zrealizowałem.
1) Studia kuchenne (studia meblowe). Stworzenie portalu którym będzie cała baza takich salonów meblowych i wiele wiele wiele możliwości (ekspozycje, producenci, produkty, opinie, zarządzania przez studia takimi "profilami", wyceny itd) - posiadam bardzo dobrą domenę. Już strona ma design i częściowy system zarządzania tym wszystkim (symfony2)
2) Aplikacja "taskowania". Mam (chyba) innowacyjny pomysł który może się sprawdzić na międzynarodowym rynku i może mieć mega potencjał - posiadam bardzo dobrą domenę (com, pl). Tutaj zacząłem dłubać już i pierwsze prototypy są.
Ze swojej strony oferuje w/w rzeczy (pomysły, serwery, domeny i ew. kodowanie) oraz jakąś tam gotówkę na pociągnięcie tematu (marketing) ale nie mam zbyt dużo wolnej gotówki.
Od wspólnika wymagam pełnego zaangażowania, pomysłów na realizację (cashowanie tego) i najlepiej gdyby potrafił dobrze programować

Nie szukam osób które myślą, że w ciągu tygodnia zarobią miliony itd. To ma być tworzone z głową i na poważnie.
Najlepiej żeby osoba była z Wrocławia.
ps. jeśli to istotne to mam (prawie) 24 lata i prowadzę działalność jednosobową.
Pozdrawiam