![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Szukam wspólnika do stworzenia 2 aplikacji www oraz ich wdrożenia w rynek. Nie szukam "klepacza" bo sam potrafię klepać. Ale osoby która zaangażuje się i będzie chciała zrobić z tych pomysłów pieniądze. Mam 2 pomysły i częściowe je już zrealizowałem. 1) Studia kuchenne (studia meblowe). Stworzenie portalu którym będzie cała baza takich salonów meblowych i wiele wiele wiele możliwości (ekspozycje, producenci, produkty, opinie, zarządzania przez studia takimi "profilami", wyceny itd) - posiadam bardzo dobrą domenę. Już strona ma design i częściowy system zarządzania tym wszystkim (symfony2) 2) Aplikacja "taskowania". Mam (chyba) innowacyjny pomysł który może się sprawdzić na międzynarodowym rynku i może mieć mega potencjał - posiadam bardzo dobrą domenę (com, pl). Tutaj zacząłem dłubać już i pierwsze prototypy są. Ze swojej strony oferuje w/w rzeczy (pomysły, serwery, domeny i ew. kodowanie) oraz jakąś tam gotówkę na pociągnięcie tematu (marketing) ale nie mam zbyt dużo wolnej gotówki. Od wspólnika wymagam pełnego zaangażowania, pomysłów na realizację (cashowanie tego) i najlepiej gdyby potrafił dobrze programować ![]() Nie szukam osób które myślą, że w ciągu tygodnia zarobią miliony itd. To ma być tworzone z głową i na poważnie. Najlepiej żeby osoba była z Wrocławia. ps. jeśli to istotne to mam (prawie) 24 lata i prowadzę działalność jednosobową. Pozdrawiam Ten post edytował aras785 26.07.2016, 09:27:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:38 |