Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [zapytanie]Typer piłkarski
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Hipek5
Witam Was wszystkich smile.gif

Mam pewne zlecenie - zapytanie. Chodzi o napisanie skryptu do gry internetowej - typer wyników piłkarskich, z silnikiem meczowym, statystykami, zespołami i ligami. Więcej szczegółów na priv. Ja na php się znam bardzo słabo i nie jestem w stanie tego nawet ruszyć.

Chciałbym się dowiedzieć, czy jest ktoś kto mógłby to stworzyć. Ewentualnie ile by to kosztowało.
Póki co jest to zapytanie smile.gif

Pozdrawiam !
greycoffey
Tak, jest ktoś kto może to stworzyć. Pozostaje tylko pytanie odnośnie budżetu i dokładnej specyfikacji.
Hipek5
Dokładna specyfikacja będzie pewnie na dniach.

Jeśli chodzi o cenę, to mógłbyś orientacyjnie chociaż podać jakiś zarys ? Bo to nie tylko mój pomysł, ale ludzi jest więcej i chcemy wiedzieć czy w ogóle się w to pakować, czy nie.
solr
Szacowanie kosztów aplikacji dedykowanej bez specyfikacji nie ma najmniejszego sensu, bo nie ma do tego żadnych podstaw. Standardowy koszt orientacyjny to kilka - kilkaset tysięcy na wdrożenie i od kilkuset do kilkudziesięciu tysięcy miesięcznie na utrzymanie. Całkowicie ignorując specyfikację i opierając się na własnej wizji, myślę, że można by zrobić to czego oczekujesz z budżetem 50 - 100 tyś PLN.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.