![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Was wszystkich
![]() Mam pewne zlecenie - zapytanie. Chodzi o napisanie skryptu do gry internetowej - typer wyników piłkarskich, z silnikiem meczowym, statystykami, zespołami i ligami. Więcej szczegółów na priv. Ja na php się znam bardzo słabo i nie jestem w stanie tego nawet ruszyć. Chciałbym się dowiedzieć, czy jest ktoś kto mógłby to stworzyć. Ewentualnie ile by to kosztowało. Póki co jest to zapytanie ![]() Pozdrawiam ! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 320 Pomógł: 29 Dołączył: 3.04.2010 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Tak, jest ktoś kto może to stworzyć. Pozostaje tylko pytanie odnośnie budżetu i dokładnej specyfikacji.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dokładna specyfikacja będzie pewnie na dniach.
Jeśli chodzi o cenę, to mógłbyś orientacyjnie chociaż podać jakiś zarys ? Bo to nie tylko mój pomysł, ale ludzi jest więcej i chcemy wiedzieć czy w ogóle się w to pakować, czy nie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 8 Dołączył: 11.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szacowanie kosztów aplikacji dedykowanej bez specyfikacji nie ma najmniejszego sensu, bo nie ma do tego żadnych podstaw. Standardowy koszt orientacyjny to kilka - kilkaset tysięcy na wdrożenie i od kilkuset do kilkudziesięciu tysięcy miesięcznie na utrzymanie. Całkowicie ignorując specyfikację i opierając się na własnej wizji, myślę, że można by zrobić to czego oczekujesz z budżetem 50 - 100 tyś PLN.
Ten post edytował solr 23.07.2012, 12:00:11 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9.07.2025 - 03:24 |