Cytat(tiraeth @ 17.06.2008, 17:16:59 )

@cbagov: Ekspozycja zamierzona. Płomień prosty, bo jak już mówiłem, projekt nastawiony na materiały promocyjne, czyli pełen wektor, bez wodotrysków.
@sniezny_wilk: Logotyp/logo... jak zwał tak zwał. Nie pisałem ile czasu zajęło mi zrobienie tego, więc nie wiem skąd te wnioski. Skoro firma miała płomienie (i ma nadal) to dlaczego miałbym zmieniać symbol, który jest już rozpoznawalny? Gotowca nie miałem, bo w obecnym logo firma nie ma nic poza napisem. Przeforsowywać też nie będę, bo powtarzam, że to
trening i nie wiadomo, czy coś z tego wyjdzie.
Dzięki za opinie, ale widzę, że konstruktywnych wypowiedzi (no, może poza tą wyżej) się nie doczekam (a może?)

Z góry mówię, że nie mam na celu atakowanie Twojego pomysłu na logo

ale patrząc na to co zrobiłeś na prawdę mam wrażenie że nie poświęciłeś temu dużo czasu. Dobór fontu, rozmieszczenie, płomień z gotowca nie mogę zająć więcej niż 1h max 2. Dlaczego miałaby zmieniać symbol ? Bo zmiany czasem wychodzą na lepsze, już nie raz firmy zmieniały swój wizerunek i proponowały nowe logotypy (włącznie z Adobe, MS itp

). Ten wierz mi jest nietrafiony, a skoro niektórym się kojarzy z TVN Turbo to coś w tym jest. Dobrze, że trenujesz, ale w ramach treningu możesz wykonać jeszcze jedno, całkiem inne logo i zrobić je "po swojemu".