Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki CMS
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
licha
Witam wiem że istnieje już pełno takich tematów ale chcialbym abyście pomogli wygrać CMS najbardziej odpowiedni dla mnie.
Chciałem zrobić stronę o grach( wiem pełno takich ale dla znajomych i ich znajomych ) tzn jakieś małe turnieje, jakąś małą ligę itp. Szukam CMS dość przejższystego i w miarę możliwości lekkiego. Z rozbudowanym forum ( działy i poddziały oraz ich poddziały. ) By można było w miarę łatwo tworzyć własne podstrony php z ich szablonem, oraz kilka stałych stron łatwych do edycji. Oczywiście artykuły, newsy itp.
!*!
Do stron o turniejach, klanach itp. kiedyś używało się webSPELL, który posiada odpowiednie wtyczki to tego typu działań.
Pomijając fakt, że jest starszy od niejednego użytkownika tego forum, ale swoje zadanie spełnia.
usb2.0
byli tez tacy co uzywali http://www.php-fusion.co.uk wink.gif tez zdaje sie sa jakies wtyczki typowo klanowe do tego
Spawnm
php-fusion w wersji 7 to totalny niewypał, podobno luki bezpieczeństwa zlikwidowali, jednak wielkość bugów poraża.
Evinek
Chyba do takich rzeczy używało się parę lat temu jeszcze PHP Nuke, ale teraz to nie wiem.
licha
php fusion zna. bardziej mi chodzi o CMS do którego znajde dość ciekawe motywy graficzne, znajdę tam forum( to jest najważniejsze ) nie takie jak w fusionie tylko bardziej rozbudowane. Odpowiednie skrypty sam sobie napiszę takie jak mi będą potrzebne, lecz nie mam czasu na pianie całego cms.
usb2.0
no chyba ze tak,
a w co gracie z ciekawosci?
licha
Tam chce zrobić ligę w F1, coś w lola może i stronchold crausader
freemp3
WP + phpbb3. Lekki i prosty CMS plus do tego rozbudowane forum.
licha
też mi się właśnie wydawało ze to może być najlepsze. i na tym i na tym już pracowałem więc problemem to nie będzie. Zastanawiałem się tylko czy coś innego może być
O$iek
WP to lekki cms? ohmy.gif
Posio
Cytat(O$iek @ 6.11.2013, 16:36:29 ) *
WP to lekki cms? ohmy.gif

I jeszcze raz, WP to lekki cms? ohmy.gif
Może i prosty, z dobrą społecznością i dokumentacją ale moim skromnym zdaniem to niezła kobyła z niego...
!*!
Cytat(Posio @ 6.11.2013, 17:25:44 ) *
I jeszcze raz, WP to lekki cms? ohmy.gif

Tak, jeśli weźmiesz poprawkę na to że jest lekką kobyłą wśród innych kobył w swojej klasie.
buliq
Jeśli coś jest kobyłą nie oznacza to ze jest trudne...

Przykładem może być ten: pojazd.
freemp3
Faktycznie może i do najlżejszych nie należy, ale tak jak napisał !*!, porównując go z innymi systemami tej klasy jest w miarę lekki.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.