![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wiem że istnieje już pełno takich tematów ale chcialbym abyście pomogli wygrać CMS najbardziej odpowiedni dla mnie.
Chciałem zrobić stronę o grach( wiem pełno takich ale dla znajomych i ich znajomych ) tzn jakieś małe turnieje, jakąś małą ligę itp. Szukam CMS dość przejższystego i w miarę możliwości lekkiego. Z rozbudowanym forum ( działy i poddziały oraz ich poddziały. ) By można było w miarę łatwo tworzyć własne podstrony php z ich szablonem, oraz kilka stałych stron łatwych do edycji. Oczywiście artykuły, newsy itp. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do stron o turniejach, klanach itp. kiedyś używało się webSPELL, który posiada odpowiednie wtyczki to tego typu działań.
Pomijając fakt, że jest starszy od niejednego użytkownika tego forum, ale swoje zadanie spełnia. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
byli tez tacy co uzywali http://www.php-fusion.co.uk (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) tez zdaje sie sa jakies wtyczki typowo klanowe do tego
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
php-fusion w wersji 7 to totalny niewypał, podobno luki bezpieczeństwa zlikwidowali, jednak wielkość bugów poraża.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba do takich rzeczy używało się parę lat temu jeszcze PHP Nuke, ale teraz to nie wiem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 135 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php fusion zna. bardziej mi chodzi o CMS do którego znajde dość ciekawe motywy graficzne, znajdę tam forum( to jest najważniejsze ) nie takie jak w fusionie tylko bardziej rozbudowane. Odpowiednie skrypty sam sobie napiszę takie jak mi będą potrzebne, lecz nie mam czasu na pianie całego cms.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no chyba ze tak,
a w co gracie z ciekawosci? |
|
|
![]()
|
|
Tam chce zrobić ligę w F1, coś w lola może i stronchold crausader
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WP + phpbb3. Lekki i prosty CMS plus do tego rozbudowane forum.
|
|
|
![]()
|
|
też mi się właśnie wydawało ze to może być najlepsze. i na tym i na tym już pracowałem więc problemem to nie będzie. Zastanawiałem się tylko czy coś innego może być
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WP to lekki cms? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
WP to lekki cms? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) I jeszcze raz, WP to lekki cms? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Może i prosty, z dobrą społecznością i dokumentacją ale moim skromnym zdaniem to niezła kobyła z niego... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I jeszcze raz, WP to lekki cms? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Tak, jeśli weźmiesz poprawkę na to że jest lekką kobyłą wśród innych kobył w swojej klasie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie może i do najlżejszych nie należy, ale tak jak napisał !*!, porównując go z innymi systemami tej klasy jest w miarę lekki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:29 |