Wiec mój problem polega na tym że zakupiłem domene ( lolo.com ) na stronie nazwa.pl , a hosting na netmark.pl. I teraz to co mi sie udało zrobić to zalogowałem sie na konto strony nazwa.pl tam gdzie jest domena i wpisałem dnsy z hostingu.A hosting ma domene głowna pisana (lolo.com). Wchodze na ftp i w katalogu publick_html wgrałem sobie pakiet opencarta. Wchodze do Mozilli i wpisuje na pasku www.lolo.com/install i co mi wyskakuje ;/ "Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie." O co w tym chodzi.

P.S
A i jeszcze jedno zapomniałbym dodać że w działach "Domeny Podpięte" nic nie dodawałem w opcji "Domeny Zaparkowane" probowalem dodać domene czyli --> lolo.com wyskakuje mi błąd (Wystąpił problem podczas tworzenia domena zaparkowana. Pokaz Szczegóły) i w "Przekierowania" też nic nie dodawałem.
Jeśli jest coś źle zrobione to proszę o wskazówki co zrobiłęm źle i jak najszybciej i najłatwiej zrobić tak aby domena "lolo.com" była moją strona www.
Czekam na pomysły i pomocne mi odpowiedzi