Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ocena portfolio
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
sebekzosw
Proszę ocenić moje portfolio pod względem bezpieczeństwa i funkcjonalności smile.gif Oczekuję oceny i krytyki z Waszej strony smile.gif

Odwiedź moją stronę
muwie
Grafika schludna i prosta. Podoba mi się.
Zauważyłem dwa minusy:
- dopracuj formularz kontaktowy bo teraz to nie wiem jak mam się z tobą skontaktować się ( braak pola do wpisania tekstu)
- http://spisula.pl/index.html#blog.html. A na stronie głownej widnieje wpis z bloga. Popraw to jakoś bo jak może istnieć wpis z bloga, którego nie ma:)?
Moja ocena: 9/10
ShadowD
Formy w kontakcie niech cię nie rozciągają po wysokości a tylko i wyłącznie szerokości, nie będzie to tak skakać, popracuj nad polami i dopasowaniem ich do tytułów bo pod najnowszym ff wszystko się lekko obsuwa - totalny szczegół, ale chyba wymagamy perfekcji. :-) To co pod stopką (mini menu) dał bym w stopkę na prawo, a ją samą lekko zmniejszył po wysokości, wiem że panuje moda na wielkie marginy, ale nie przesadzajmy.

Reszta jak up, czyli super oprócz bloga, pola są ok.
jakub.drag
Schludnie, prosto, płynnie. Bardzo dobra grafika, Zdziwiło mnie tylko, że są aktualności z bloga, a bloga ni ma ;P Ogólnie w porządku, strona szybko się ładuje. Mam mały problem w odczytaniu obrazka w logu (tego w tle napisu) ale to tak na marginesie. Gdyby nie ten blog to byłoby max. Tak więc 9/10.
nospor
Formularz kontaktowy, po wyłączeniu js, nie działa
sebekzosw
nospor, a jakieś inne opinie na temat mojego portfolio? Co do formularza kontaktowego to zajmę się nim dzisiaj wieczorem, ale to tylko kwestia zmiany odnośnika na input, napisanie css pod to i dodanie akcji smile.gif

macie jakieś inne uwagi ? smile.gif

dziękuję za oceny smile.gif
nospor
Cytat
nospor, a jakieś inne opinie na temat mojego portfolio?

Cytat
Proszę ocenić moje portfolio pod względem bezpieczeństwa i funkcjonalności

To o co prosiles to napisałem smile.gif
pyro
Propo bezpieczeństwa:

Kod
Notice: Undefined index: project in /home/spisula/public_html/ajax/project.php on line 15

Notice: Undefined index: project in /home/spisula/public_html/ajax/project.php on line 15

Notice: Undefined index: typ in /home/spisula/public_html/ajax/project.php on line 18
{"id":"4","url":"www.spisula.pl","title":"Tworzenie stron www","description":"O tej stronie nie trzeba wiele pisa\u0107. Portfolio profesjonalnego programisty PHP.","technique":"PHP5, MySQL, xHTML, CSS, JavaScript, Smarty, mod_rewrite (.htaccess), jQuery, Ajax","range":"opieka techniczna nad funkcjonowaniem systemu, pozycjonowanie w wyszukiwarkach i optymalizacja SEO, budowa od podstaw silnika strony, zaprojektowanie bazy danych, stworzenie panelu administracyjnego","date":"1276334038","img":"wwwspisulapl","online":"1"
sebekzosw
pyro, dziękuję za zgłoszenie problemu smile.gif usunąłem ten problem smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.