![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę ocenić moje portfolio pod względem bezpieczeństwa i funkcjonalności
![]() ![]() Odwiedź moją stronę |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 1 Dołączył: 21.02.2007 Skąd: Milejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafika schludna i prosta. Podoba mi się.
Zauważyłem dwa minusy: - dopracuj formularz kontaktowy bo teraz to nie wiem jak mam się z tobą skontaktować się ( braak pola do wpisania tekstu) - http://spisula.pl/index.html#blog.html. A na stronie głownej widnieje wpis z bloga. Popraw to jakoś bo jak może istnieć wpis z bloga, którego nie ma:)? Moja ocena: 9/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Formy w kontakcie niech cię nie rozciągają po wysokości a tylko i wyłącznie szerokości, nie będzie to tak skakać, popracuj nad polami i dopasowaniem ich do tytułów bo pod najnowszym ff wszystko się lekko obsuwa - totalny szczegół, ale chyba wymagamy perfekcji. :-) To co pod stopką (mini menu) dał bym w stopkę na prawo, a ją samą lekko zmniejszył po wysokości, wiem że panuje moda na wielkie marginy, ale nie przesadzajmy.
Reszta jak up, czyli super oprócz bloga, pola są ok. -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 9 Dołączył: 11.10.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Schludnie, prosto, płynnie. Bardzo dobra grafika, Zdziwiło mnie tylko, że są aktualności z bloga, a bloga ni ma ;P Ogólnie w porządku, strona szybko się ładuje. Mam mały problem w odczytaniu obrazka w logu (tego w tle napisu) ale to tak na marginesie. Gdyby nie ten blog to byłoby max. Tak więc 9/10.
-------------------- Podchodź pozytywnie do swojego kodu :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Formularz kontaktowy, po wyłączeniu js, nie działa
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 437 Pomógł: 42 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nospor, a jakieś inne opinie na temat mojego portfolio? Co do formularza kontaktowego to zajmę się nim dzisiaj wieczorem, ale to tylko kwestia zmiany odnośnika na input, napisanie css pod to i dodanie akcji
![]() macie jakieś inne uwagi ? ![]() dziękuję za oceny ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat nospor, a jakieś inne opinie na temat mojego portfolio? Cytat Proszę ocenić moje portfolio pod względem bezpieczeństwa i funkcjonalności To o co prosiles to napisałem ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Propo bezpieczeństwa:
Kod Notice: Undefined index: project in /home/spisula/public_html/ajax/project.php on line 15
Notice: Undefined index: project in /home/spisula/public_html/ajax/project.php on line 15 Notice: Undefined index: typ in /home/spisula/public_html/ajax/project.php on line 18 {"id":"4","url":"www.spisula.pl","title":"Tworzenie stron www","description":"O tej stronie nie trzeba wiele pisa\u0107. Portfolio profesjonalnego programisty PHP.","technique":"PHP5, MySQL, xHTML, CSS, JavaScript, Smarty, mod_rewrite (.htaccess), jQuery, Ajax","range":"opieka techniczna nad funkcjonowaniem systemu, pozycjonowanie w wyszukiwarkach i optymalizacja SEO, budowa od podstaw silnika strony, zaprojektowanie bazy danych, stworzenie panelu administracyjnego","date":"1276334038","img":"wwwspisulapl","online":"1" -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
pyro, dziękuję za zgłoszenie problemu
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:54 |