Nie chodzi mi tylko o dzialy PHP, w ktorych takze pojawiaja sie dziecinnie proste pytania (jak ktos nie wi jak zrobic liste wypunktowana- rece zalamac) ale przede wszystkim o dzial: Oceny i Praca.
Wiem, ze kazdy zaczyna od zera ale czy musimy przechodzic wszyscy przez meki podziwiajac "udane" projekty userow ?
Jak widac- odpisalem tylko dzisiaj na 4tematy, w ktorych poziom merytoryczny spadl ponizej 0 ! Czy nie mozna takich tematow usuwac ? co to powoduje ? jedynie to, ze nie tak latwo dotrzemy do dawniejszych, wartosciowszych projektow bo na samym poczatku listy sa jakies badziewia i co dalej? Nowa osoba wchodzi sobie na taki temat, czyta opinie i patrzy na projekty, widzi poziom wykonania i robi dokladnie takie samo kiczowate projekty

Sadze, ze takie tematy powinny byc nie tyle zamykane co usuwane ! Czemu nie zamykac ?a co to da ze bedzie zamkniety ?
A co z ofertami o prace: "..poszukuje osoby ktora wykona dla mnie portal spolecznosciowy za darmow, przewidywane udzialy w zyskach"- smiechu WARTE !
albo "poszukuje osoby, ktora stworzy dla mnie portfolio, jestem grafikiem ale nie umiem zrobic projektu" - wielkie G! takie osoby powinny dostawac albo ostrzezenia albo blokady na pisanie !
Admini zrobcie cos bo za kilka mc nie bedzie sie juz tego chcialo czytac !