Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poziom forum !
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
trucksweb
blinksmiley.gif albo to moj zly dzien daje o sobie znac albo zauwazam drastyczny spadek poziomu na tym forum !
Nie chodzi mi tylko o dzialy PHP, w ktorych takze pojawiaja sie dziecinnie proste pytania (jak ktos nie wi jak zrobic liste wypunktowana- rece zalamac) ale przede wszystkim o dzial: Oceny i Praca.

Wiem, ze kazdy zaczyna od zera ale czy musimy przechodzic wszyscy przez meki podziwiajac "udane" projekty userow ?
Jak widac- odpisalem tylko dzisiaj na 4tematy, w ktorych poziom merytoryczny spadl ponizej 0 ! Czy nie mozna takich tematow usuwac ? co to powoduje ? jedynie to, ze nie tak latwo dotrzemy do dawniejszych, wartosciowszych projektow bo na samym poczatku listy sa jakies badziewia i co dalej? Nowa osoba wchodzi sobie na taki temat, czyta opinie i patrzy na projekty, widzi poziom wykonania i robi dokladnie takie samo kiczowate projekty sciana.gif

Sadze, ze takie tematy powinny byc nie tyle zamykane co usuwane ! Czemu nie zamykac ?a co to da ze bedzie zamkniety ?

A co z ofertami o prace: "..poszukuje osoby ktora wykona dla mnie portal spolecznosciowy za darmow, przewidywane udzialy w zyskach"- smiechu WARTE !
albo "poszukuje osoby, ktora stworzy dla mnie portfolio, jestem grafikiem ale nie umiem zrobic projektu" - wielkie G! takie osoby powinny dostawac albo ostrzezenia albo blokady na pisanie !

Admini zrobcie cos bo za kilka mc nie bedzie sie juz tego chcialo czytac !
nospor
Cytat
A co z ofertami o prace: "..poszukuje osoby ktora wykona dla mnie portal spolecznosciowy za darmow, przewidywane udzialy w zyskach"- smiechu WARTE !
albo "poszukuje osoby, ktora stworzy dla mnie portfolio, jestem grafikiem ale nie umiem zrobic projektu" - wielkie G!
I dlatego takie oferty ląduja w dziale POszukuję i są opatrzane tagiem "WOLONTARIAT".

ps: przenosze
trucksweb
wedlug mnie to do kosza powinny isc ? czy ktos kiedys widzial, zeby za free zrobic portal ? az mi sie nie chce wiezyc w to..

strata czasu na czytani, miejsca na forum, a nic dobrego /nowego takie ogloszenia nie wniosa.

Pewnie 99% pisane przez dzieci NEO lub Chello sciana.gif
nospor
Cytat
strata czasu na czytani

Poraz kolejny piszę: i poto jest tag WOLONTARIAT, by tacy jak ty nie musieli tego czytac.
suchy1
Cytat(trucksweb @ 14.01.2008, 14:25:01 ) *
Pewnie 99% pisane przez dzieci NEO lub Chello sciana.gif

a co ma piernik do wiatraka sciana.gif
skowron-line
Co do poziomu prac to wydaje mi się że powinna być sonda od 1do 10 i użytkownik wchodzący do działu oceny by widział jaką ocene wystawili forumowicze i wcale by tam nie zaglądał jak by było nisko ludzie robią badziew bo nie przeglądają internetu i nie widzą jakie piekne strony ludzie robią.
Wystarczy wejsc na monster templates tam poziom prac jest naprawde wysoki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.