![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Nie chodzi mi tylko o dzialy PHP, w ktorych takze pojawiaja sie dziecinnie proste pytania (jak ktos nie wi jak zrobic liste wypunktowana- rece zalamac) ale przede wszystkim o dzial: Oceny i Praca. Wiem, ze kazdy zaczyna od zera ale czy musimy przechodzic wszyscy przez meki podziwiajac "udane" projekty userow ? Jak widac- odpisalem tylko dzisiaj na 4tematy, w ktorych poziom merytoryczny spadl ponizej 0 ! Czy nie mozna takich tematow usuwac ? co to powoduje ? jedynie to, ze nie tak latwo dotrzemy do dawniejszych, wartosciowszych projektow bo na samym poczatku listy sa jakies badziewia i co dalej? Nowa osoba wchodzi sobie na taki temat, czyta opinie i patrzy na projekty, widzi poziom wykonania i robi dokladnie takie samo kiczowate projekty ![]() Sadze, ze takie tematy powinny byc nie tyle zamykane co usuwane ! Czemu nie zamykac ?a co to da ze bedzie zamkniety ? A co z ofertami o prace: "..poszukuje osoby ktora wykona dla mnie portal spolecznosciowy za darmow, przewidywane udzialy w zyskach"- smiechu WARTE ! albo "poszukuje osoby, ktora stworzy dla mnie portfolio, jestem grafikiem ale nie umiem zrobic projektu" - wielkie G! takie osoby powinny dostawac albo ostrzezenia albo blokady na pisanie ! Admini zrobcie cos bo za kilka mc nie bedzie sie juz tego chcialo czytac ! -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat A co z ofertami o prace: "..poszukuje osoby ktora wykona dla mnie portal spolecznosciowy za darmow, przewidywane udzialy w zyskach"- smiechu WARTE ! I dlatego takie oferty ląduja w dziale POszukuję i są opatrzane tagiem "WOLONTARIAT".albo "poszukuje osoby, ktora stworzy dla mnie portfolio, jestem grafikiem ale nie umiem zrobic projektu" - wielkie G! ps: przenosze -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wedlug mnie to do kosza powinny isc ? czy ktos kiedys widzial, zeby za free zrobic portal ? az mi sie nie chce wiezyc w to..
strata czasu na czytani, miejsca na forum, a nic dobrego /nowego takie ogloszenia nie wniosa. Pewnie 99% pisane przez dzieci NEO lub Chello ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat strata czasu na czytani Poraz kolejny piszę: i poto jest tag WOLONTARIAT, by tacy jak ty nie musieli tego czytac. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do poziomu prac to wydaje mi się że powinna być sonda od 1do 10 i użytkownik wchodzący do działu oceny by widział jaką ocene wystawili forumowicze i wcale by tam nie zaglądał jak by było nisko ludzie robią badziew bo nie przeglądają internetu i nie widzą jakie piekne strony ludzie robią.
Wystarczy wejsc na monster templates tam poziom prac jest naprawde wysoki -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:50 |