Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] design strony restauracji polskiej
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Therronis
Witam, bardzo prosze o ocene i sugestie tyczace sie designu pod adresem http://europeanmusiccenter.com/new.jpg. Tekstu nie mialem wiec dalem tam jakis domyslny dla restauracji. Tekst i cala strona ma byc po angielsku...

dzieki z gory za opinie
pozdrawiam
a.

//dodane
nowy design: http://europeanmusiccenter.com/KUCHNIA/
dzieki z gory za opinie, ktore bardzo pomoglyby mi w tworzeniu tej strony...
sf
Hm, estetyczna praca, ale za malo, zdecydowanie za ubogo.
invx
winksmiley.jpg to mi bardziej wizytowke niz stronke www przypomina, a ta salata po lewe to jak dla mnie raczej antyreklama (wyglada jak zgnila) =>2/10 dlatego ze nie jest to biala kartka biggrin.gif siadz i popracuj jeszce nad tym, napewno cos Ci sie uda wydobyc z tego, i przyjdz z wtedy tutaj.
scanner
Ubogo i to bardzo. Ale idziesz w dobrą strone. Zobaczymy co pokażesz za - powiedzmy - miesiąc.

@invx:
sałata? Gdzie Ty tam sałatę widzisz? ja tam widzę talerz z porcją jedzenia.
invx
scanner faktycznie ... jak sie dobrze przyjrzalem, ujzalem jakies tam jedzenie, ale mimo tego wyglada na pierwszy zut oka jak zgnile smile.gif
GrayHat
zapowiada sie ciekawie
estetyczne, przejzyste i dociera do czlowieka winksmiley.jpg
mi sie podoba
dr_bonzo
Chyba przydaloby sie zmienic to zdjecie "jedzenia?questionmark.gif" -- bo na razie dla mnie wyglada to na resztki wrzucone na talerz.
Therronis
witam
dziekuje za Wasze sugestie i oceny

jezeli chodzi o ta salate to ona jest tymczasowo: to zdjecie jest z zarciem wloskim - to jest salata smile.gif nie zgnila...

hmm... to fakt, ma to byc strona - wizytowka... przepraszam za braki w opisie... zalezalo mi na tym by byla estetyczna, wywazona, czysto i ladnie zrobiona... popracuje nad tym, dzieki jeszcze raz za opinie

PS
jak myslicie, co moglbym dodac do grafiki by wypelnic ta pustke, ktora opisujecie?
Bakus
bardzo delikatny gradient bieli z szarym... tylko nie moze byc on za bardzo widoczny... ma on tylko delikatnie uwypuklic calosc a nie byc tlem... dzieki temu wyjdzie na to, ze strona jest bardziej wypelniona

Zaraz dodam linka do mojej poprawki... winksmiley.jpg

gradient zrobiony od jednego do drugiego konca bialego prostokonta z bialego i szarego z tla zewnetrznego obrazka. Krycie: 60% smile.gif
Therronis
Bakus : ) dziekuje za pomysl, wykorzystam go : )
Bakus
nie ma sprawy smile.gif polecam się na przyszłość winksmiley.jpg
id4
Witam

A co jeśli tekstu będzie więcej?
Będzie to jakoś dynamicznie dzielone?
Będzie może iframe?
Jak będzie to rozwiązane?
Teksty będą na sztywno?
PWS
ja może od innej strony...
wiesz jakoś ten tytuł The Polish Kitchen mi jakoś nie pasuje to po prostu po angielsku znaczy Polska Kuchnia ale nie jako jedzenie a raczej jako miejsce przygotowywania posiłków. Nie jestem pewien czy o to Tobie chodziło, czy taki był zamysł.
Ale proponuje Ci sprawdzić w słowniku polsko-angielskim wyraz cuisine
Może go wykożystasz winksmiley.jpg

a dla leniwych a zainteresowanych link z tłumaczeniem: cuisine
Pozdro

// dodane //
aha wg. mnie pasowało by także zamiast słowa Kitchen słowo Cooking, The Polish Cooking
Therronis
witam, dziekuje za wszystkie opinie : )

Cytat
a dla leniwych a zainteresowanych link z tłumaczeniem: cuisine

to wiem : / niestety to jest nazwa danej restauracji... nie ja to wymysliem, lecz ludzie do ktorych ta firma nalezy...
zrobilem nowy design strony, zgodnie z tym co mowili, zebym popracowal nas swoim warsztatem, nowy link: http://europeanmusiccenter.com/KUCHNIA/

pozdrawiam
a.
PWS
siema
pomniejsz i zmień z czrnego np na szary ale nie za jasny, czcionkę w contetncie i menu
może efekt będzie trochę lepszy

pochylenie czcionki na kompach bez rozmazywania czcionek wygląda paskudnie, może nie bardzo paskudnie ale....
napisy w menu z prawej są za blisko górnej grafiki Our Menu
tak samo z contetntem, ciut za wysoko

// Jestem mozilla Firefox 0.9 User, na IE nie sprawdzałem jak sajt wygląda

acha ... ten kucharz powinien być skierowaney nie w strone contentu a w stronę nepisu Our Menu i nie jestem przekonany do "zaokrągleń"

A ogólnie nawet mi się spodobało na 1-szy rzut oka, ale tylko za to chwytliwe menu we flashu

// Oto opinia na temat strony człowieka który nawet w calu nie jest profesjonalistą, ale chodził (prawie) do Akademi Sztuk Pięknych, bo podobno miał talent (a prawie chodził, bo mimo że miał talent to nie miał głowy do dat i faktó historycznych w dziedzinie historii sztuki) // <--- nie żebym się chwalił, ale jkoś tak mi wyszło
Therronis
dzieki za sugestie, poprawione, : )
niestety kucharza nie moglem poprawic, albowiem walnelyby mi sie literki w wyrazie

apropo polish kitchen - zwiazek tych obu wyrazow po amerykansku jest jak najbardziej poprawny, mowi sie "I have good kitchen" co znaczy ze po prostu ma sie dobra kuchnie (w rozumieniu serwowanych dan) ...

w IE wyglada tak samo jak w Firefox 0.9 : )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.