![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, bardzo prosze o ocene i sugestie tyczace sie designu pod adresem http://europeanmusiccenter.com/new.jpg. Tekstu nie mialem wiec dalem tam jakis domyslny dla restauracji. Tekst i cala strona ma byc po angielsku...
dzieki z gory za opinie pozdrawiam a. //dodane nowy design: http://europeanmusiccenter.com/KUCHNIA/ dzieki z gory za opinie, ktore bardzo pomoglyby mi w tworzeniu tej strony... Ten post edytował Therronis 1.08.2004, 02:36:52 -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hm, estetyczna praca, ale za malo, zdecydowanie za ubogo.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ubogo i to bardzo. Ale idziesz w dobrą strone. Zobaczymy co pokażesz za - powiedzmy - miesiąc.
@invx: sałata? Gdzie Ty tam sałatę widzisz? ja tam widzę talerz z porcją jedzenia. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
scanner faktycznie ... jak sie dobrze przyjrzalem, ujzalem jakies tam jedzenie, ale mimo tego wyglada na pierwszy zut oka jak zgnile
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zapowiada sie ciekawie
estetyczne, przejzyste i dociera do czlowieka ![]() mi sie podoba -------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba przydaloby sie zmienic to zdjecie "jedzenia?
![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
dziekuje za Wasze sugestie i oceny jezeli chodzi o ta salate to ona jest tymczasowo: to zdjecie jest z zarciem wloskim - to jest salata ![]() hmm... to fakt, ma to byc strona - wizytowka... przepraszam za braki w opisie... zalezalo mi na tym by byla estetyczna, wywazona, czysto i ladnie zrobiona... popracuje nad tym, dzieki jeszcze raz za opinie PS jak myslicie, co moglbym dodac do grafiki by wypelnic ta pustke, ktora opisujecie? -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo delikatny gradient bieli z szarym... tylko nie moze byc on za bardzo widoczny... ma on tylko delikatnie uwypuklic calosc a nie byc tlem... dzieki temu wyjdzie na to, ze strona jest bardziej wypelniona
Zaraz dodam linka do mojej poprawki... ![]() _________________ UpDated: Na szybko przygotowalem cos takiego: http://idn.net.pl/dev.php.pl/ze4.png gradient zrobiony od jednego do drugiego konca bialego prostokonta z bialego i szarego z tla zewnetrznego obrazka. Krycie: 60% ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Bakus : ) dziekuje za pomysl, wykorzystam go : )
-------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie ma sprawy
![]() ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 1 Dołączył: -- Skąd: Rogożnik /K-ce/ Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
A co jeśli tekstu będzie więcej? Będzie to jakoś dynamicznie dzielone? Będzie może iframe? Jak będzie to rozwiązane? Teksty będą na sztywno? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja może od innej strony...
wiesz jakoś ten tytuł The Polish Kitchen mi jakoś nie pasuje to po prostu po angielsku znaczy Polska Kuchnia ale nie jako jedzenie a raczej jako miejsce przygotowywania posiłków. Nie jestem pewien czy o to Tobie chodziło, czy taki był zamysł. Ale proponuje Ci sprawdzić w słowniku polsko-angielskim wyraz cuisine Może go wykożystasz ![]() a dla leniwych a zainteresowanych link z tłumaczeniem: cuisine Pozdro // dodane // aha wg. mnie pasowało by także zamiast słowa Kitchen słowo Cooking, The Polish Cooking Ten post edytował PWS 31.07.2004, 00:03:43 -------------------- -What is your purpose here? -Hm.. Hg... Alright Officer, I'll move along... -What the General means is, what did you come to Earth? -Not another day goes by, I don't ask myself
|
|
|
![]()
|
|
witam, dziekuje za wszystkie opinie : )
Cytat a dla leniwych a zainteresowanych link z tłumaczeniem: cuisine to wiem : / niestety to jest nazwa danej restauracji... nie ja to wymysliem, lecz ludzie do ktorych ta firma nalezy... zrobilem nowy design strony, zgodnie z tym co mowili, zebym popracowal nas swoim warsztatem, nowy link: http://europeanmusiccenter.com/KUCHNIA/ pozdrawiam a. -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siema
pomniejsz i zmień z czrnego np na szary ale nie za jasny, czcionkę w contetncie i menu może efekt będzie trochę lepszy pochylenie czcionki na kompach bez rozmazywania czcionek wygląda paskudnie, może nie bardzo paskudnie ale.... napisy w menu z prawej są za blisko górnej grafiki Our Menu tak samo z contetntem, ciut za wysoko // Jestem mozilla Firefox 0.9 User, na IE nie sprawdzałem jak sajt wygląda acha ... ten kucharz powinien być skierowaney nie w strone contentu a w stronę nepisu Our Menu i nie jestem przekonany do "zaokrągleń" A ogólnie nawet mi się spodobało na 1-szy rzut oka, ale tylko za to chwytliwe menu we flashu // Oto opinia na temat strony człowieka który nawet w calu nie jest profesjonalistą, ale chodził (prawie) do Akademi Sztuk Pięknych, bo podobno miał talent (a prawie chodził, bo mimo że miał talent to nie miał głowy do dat i faktó historycznych w dziedzinie historii sztuki) // <--- nie żebym się chwalił, ale jkoś tak mi wyszło -------------------- -What is your purpose here? -Hm.. Hg... Alright Officer, I'll move along... -What the General means is, what did you come to Earth? -Not another day goes by, I don't ask myself
|
|
|
![]()
|
|
dzieki za sugestie, poprawione, : )
niestety kucharza nie moglem poprawic, albowiem walnelyby mi sie literki w wyrazie apropo polish kitchen - zwiazek tych obu wyrazow po amerykansku jest jak najbardziej poprawny, mowi sie "I have good kitchen" co znaczy ze po prostu ma sie dobra kuchnie (w rozumieniu serwowanych dan) ... w IE wyglada tak samo jak w Firefox 0.9 : ) -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:33 |