I WŁASNIE Z TEGO POWODU NIE LUBIE ,,,, GŁUPICH FOR GÓWNO LUDZIE WIEDZĄ ,, A GADAJA NA NIE TE TEMATY CO TRZEBA ,, MASZ TE SWOJE wielkieE i MAłe LITERy JeŻeŻLI pomoże To TwoJej oSobie ,,, eee szKoDA że Tak j€ż muSi byC specjalnie na
TWOJĄ prośbę ......................................
" Witam
Mam malutki tyci, tyci problem, jak zrobic na stronie prosty: " System Zarządzania Wiedzą ",.... (Knowledge Management System) chce mieć system w którym będe mógł podzielć ludzi odwiedzających moja stronke na tych co pytaja i odpowiadają, odpowiedzi moga być wyświetlane na stronie lub wysyłane (link do strony gdzie będzie umieszczona dana odpowiedz) na poczte urzytkownika,, forum odpada, ponadto system sam ma przeszukiwac baze w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie, odpowiedzi moga sie powtarzać tak jak i pytania ,,,. Problem jest w tym, że ludzie musza się logowac jako" SPECE " i " LAIKI ", moga tez przełączać się między tożsamościami, ponieważ dana osoba może znać odpowiedz na pytanie ,jak i w tym samym momencie odpowiadać nazadane pytania, pytania maja być przypisywane do opowiedniej kategorii np. PRAWO ,, SAMOCHODY ITD,, , ponadto mają byc wyswietlane podznaczone, podkreslone (ogólnie zauwarzalne) , itd, że nadal nikt na nie, nie odopiwedział itd ,, odp. tak jak napisałem wczesniej mogłaby być wyswietlanea na stronie (jak sobie zarzyczy urzytkownik ) albo przesyłane w postaci linka jako odpowiedz, która bedzie zamieszczona na macieżystej stronie (link na poczte urzytkownika) ... NIE MAM ZIELONEGO POJCIA JAK TO ZROBIC SZUKAM GOTOWEGO ROZWIĄZANIA NAJLEPIEJ
OPEN SOURCE jak któś wie niech się odzywa
mariusz-czerwinski@wp.pl czekam na rady ,,, próbowałem z forum odpada nie spełnia roli zbyt wielki bałagan iii mało komponetów ,,, czekam pozdro "
MAM NADZIEJE, ŻE PAN "HAWK" JEST TERAZ ZAJARANY JAK MAŁE DZIECKO .....
Sir aleksander
powiadomienie przez maila włączyłem od poczatku logowania na stronie, twisted: jednakże nie wszystko ludzie chcą pisać na forach z tego więc powodu dałem maila, nie przez lenistwo acz przez przymus,,, aczkolwiek jeżeli mam z niecierpliwością czekać i sprawdzać forum, i w miejsu otrzymania odpowiedzi widze bezsensowne bzdety z uwagami to jest to troche irytujące, bo nie po to zalogowałem się na tym forum by 'wysłuchiwać', " dobrych rad na temat interpunkcji " , nic szkoda czasami człowiek szuka pomocy i to szybkiej a zostaje zasypywany głupimi odpowiedziami nie na temat i własnie dla tego chce stworzyć dla ludzi
DARMOWY System Zarządzania Wiedzą, BY NIE TRACILI CZASU NA PIERDOŁY tylko otrzymywali konkretna odpowiedz POZDROWIENIA I THANKS ......

: