Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> System Zarządzania Wiedzą, jak tozrobić w prosty sposób na stronie
quebe
post 7.03.2005, 10:52:15
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Witam
mam malutki tyci tyci problem jak zrobic na stronie prosty System Zarządzania Wiedzą .... (Knowledge Management System) chce mieć system w którym będe mógł podzielć ludzi odwiedzających moja stronke na tych co pytaja i odpowiadają odpowiedzi moga być wyświetlane na stronie lub wysyłane (link do strony gdzie będzie umieszczona odpowiedz) na poczte urzytkownika,, forum odpada, ponadto system sam ma przeszukiwac baze w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie, odpowiedzi moga sie powtarzać tak i jak i pytania ,,, problem jest w tym że ludziemusza się logowac jako SPECE i LAIKI moga tez przełączać się między tożsamościami ponieważ dana osoba może znać odpowiedz na pytanie jaki w tym samym momencie odpowiadać pytania przypisywane do opowiedniej kategorii PRAWO ,, SAMOCHODY ITD,, mają bc wyswietlane podznaczone itd że nadal nikt na nie nie odopiwedział itd ,, odp. tak jak napisałem wczesniej moga być wyswietlane na stronie (jak sobie zarzyczy urzytkownik ) albo przesyłane w postaci linka do odpowiedz która bedzie na stronie na poczte urzytkownika ... NIE MAM ZIELONEGO POJCIA JAK TO ZROBIC mad.gif SZUKAM GOTOWEGO ROZWIĄZANIA NAJLEPIEJ OPEN SOURCE jak któś wie niech się odzywa MARIUSZ-CZERWINSKI@WP.PL czekam na rady ,,, próbowałem z forum odpada nie spełnia roli zbyt wielki bałagan iii mało komponętów ,,, czekam pozdro :roll2:
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:22