Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Szukam wspólnika do zrobienia międzynarodowego serwisu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
bromba
Szukam programisty, który chciałby wejść ze mną w układ. Ja dostarczam pomysł na stronę internetową (dochodowy serwis) oraz zajmuję się pisaniem tekstów, administarcją, marketingiem oraz wszelkimi sprawami koncepcyjnymi. Wspólnik zajmuje się zrobieniem strony oraz wdrożeniem i rozwojem serwisu. Udział 50% i 50% - również w kosztach (niewielkich - serwer, domena itp).

Jestem z zawodu copywriterem. Myślę koncepcyjnie. Mam na swoim koncie kilka serwisów. Szukam osoby, która podchodzi do biznesu poważnie, ale nie do przesady, jest kontaktowa i słowna. Nie zależy mi na kimś kto podejmie się tematu, "rozgrzebie" i przy pierwszym niepowodzeniu, pozbiera zabawki i zniknie. Moje pomysły nastawione są na to, żeby zarabiać pieniądze. Nie mam recepty na sukces, ale wydaje mi się, że lata doświadczenia robią swoje. Nie jestem jednak umysłem ścisłym i sam serwisu nie zrobię. Tyle. mój mail zawoja@gmail.com

wybranym osobom wyślę opis projektu.
mike
Przy projektach, za które nie ma wynagrodzenia zwyczajowo wstawiamy tag [wolontariat].
Taki też dopisuję do tytułu wątku.

Uprzedzam odpowiedź: podział w hipotetycznych zyskach, które będą lub nie to nie jest wynagrodzenie.
bromba
Nie ma problemu. Jak zwał tak zwał. Ważne, aby ew. zainteresowane osoby przeczytały tego mesydża.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.