![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam programisty, który chciałby wejść ze mną w układ. Ja dostarczam pomysł na stronę internetową (dochodowy serwis) oraz zajmuję się pisaniem tekstów, administarcją, marketingiem oraz wszelkimi sprawami koncepcyjnymi. Wspólnik zajmuje się zrobieniem strony oraz wdrożeniem i rozwojem serwisu. Udział 50% i 50% - również w kosztach (niewielkich - serwer, domena itp).
Jestem z zawodu copywriterem. Myślę koncepcyjnie. Mam na swoim koncie kilka serwisów. Szukam osoby, która podchodzi do biznesu poważnie, ale nie do przesady, jest kontaktowa i słowna. Nie zależy mi na kimś kto podejmie się tematu, "rozgrzebie" i przy pierwszym niepowodzeniu, pozbiera zabawki i zniknie. Moje pomysły nastawione są na to, żeby zarabiać pieniądze. Nie mam recepty na sukces, ale wydaje mi się, że lata doświadczenia robią swoje. Nie jestem jednak umysłem ścisłym i sam serwisu nie zrobię. Tyle. mój mail zawoja@gmail.com wybranym osobom wyślę opis projektu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy projektach, za które nie ma wynagrodzenia zwyczajowo wstawiamy tag [wolontariat].
Taki też dopisuję do tytułu wątku. Uprzedzam odpowiedź: podział w hipotetycznych zyskach, które będą lub nie to nie jest wynagrodzenie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma problemu. Jak zwał tak zwał. Ważne, aby ew. zainteresowane osoby przeczytały tego mesydża.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 00:05 |