Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Kupię] Skrypt quizu
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
bartek_fm
Witam,

Chciałbym zlecić wykonanie skryptu quizu z panelem administracyjnym z takimi funkcjami:

- Panel administracyjny z możliwością zarządzania quizami
- Możliwość tworzenia pytań jednokrotnego lub wielokrotnego wyboru
- Możliwość dołączenia obrazka do pytania
- Przedstawienie wyniku procentowego oraz podania złych odpowiedzi (wraz oceną, czyli komentarzem do wyniku)
- Możliwość zapisywania wyników (podanie loginu, imienia i nazwiska oraz adresu e-mail w celu potwierdzenia poprawności danych)
- Profesjonalne działanie smile.gif

Bardzo proszę o przesyłanie swoich propozycji wykonania skryptu wraz z kosztem na adres b_kantoch@o2.pl

Ewentualnie chodziłoby o podpięcie skryptu do cms-a.

Pozdrawiam,
Bartek
celbarowicz
na poznam.yoyo.pl umieściłem przykład tworzenia quizów od strony admina, nie mam dalszych częsci ,ale wszystko jest do zrobienia
Rosi
Witam, z chęcią napiszę skrypt quizu. Proszę o kontakt na gg:13853379
topgun777
Witam
Ogolnie wykonanie tego skryptu mogę zamknąć w kwocie 500zł. Oferowane technologie to PHP, biblioteka GD, upload obrazków, pytania w bazie SQL (np. Postgres ale moze być inna użyłbym czegoś uniwersalnego np.PDO). Dodatkowo mogę tez opracowac to w technologii ajax gdzie np. po wypełnieniu przez usera nie musiałoby następować przeładowanie strony tylko np. odrazu by poznał swój wynik albo dostał by informacje w stylu dziękujemy za wypłnienie itd... te elementy podlegają omówieniu kwotę podaje za wersje bez dynamicznych ajaxów. Obejmuje ona panel dodawania pytań i frontend tworzący odpowiednie pola dla użytkownika do wypełniania odpowiedzi.

Dodawanie pytań różnych typów (tak/nie, A,b,c,d...Otwarte...), statystyka ilości poprawnych/błędnych.
Opracowanie i wykonanie skryptu w terminie do 2 tygodni roboczych.
Zaliczka 10% kwoty całości płatna przed podjeciem się zlecenia.

Wszystko tworze i testuje na własnym serwerze potem przekazauje Ci do testów.

ps.Pod jakim to cmsem miałoby działać?

kontakt do mnie piotrekla at gmail.com piszę tutaj wyjątkowo bo masz przepełnioną skrzynkę.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.