![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym zlecić wykonanie skryptu quizu z panelem administracyjnym z takimi funkcjami: - Panel administracyjny z możliwością zarządzania quizami - Możliwość tworzenia pytań jednokrotnego lub wielokrotnego wyboru - Możliwość dołączenia obrazka do pytania - Przedstawienie wyniku procentowego oraz podania złych odpowiedzi (wraz oceną, czyli komentarzem do wyniku) - Możliwość zapisywania wyników (podanie loginu, imienia i nazwiska oraz adresu e-mail w celu potwierdzenia poprawności danych) - Profesjonalne działanie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bardzo proszę o przesyłanie swoich propozycji wykonania skryptu wraz z kosztem na adres b_kantoch@o2.pl Ewentualnie chodziłoby o podpięcie skryptu do cms-a. Pozdrawiam, Bartek Ten post edytował bartek_fm 22.02.2010, 23:07:10 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 31 Dołączył: 30.03.2009 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na poznam.yoyo.pl umieściłem przykład tworzenia quizów od strony admina, nie mam dalszych częsci ,ale wszystko jest do zrobienia
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, z chęcią napiszę skrypt quizu. Proszę o kontakt na gg:13853379
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ogolnie wykonanie tego skryptu mogę zamknąć w kwocie 500zł. Oferowane technologie to PHP, biblioteka GD, upload obrazków, pytania w bazie SQL (np. Postgres ale moze być inna użyłbym czegoś uniwersalnego np.PDO). Dodatkowo mogę tez opracowac to w technologii ajax gdzie np. po wypełnieniu przez usera nie musiałoby następować przeładowanie strony tylko np. odrazu by poznał swój wynik albo dostał by informacje w stylu dziękujemy za wypłnienie itd... te elementy podlegają omówieniu kwotę podaje za wersje bez dynamicznych ajaxów. Obejmuje ona panel dodawania pytań i frontend tworzący odpowiednie pola dla użytkownika do wypełniania odpowiedzi. Dodawanie pytań różnych typów (tak/nie, A,b,c,d...Otwarte...), statystyka ilości poprawnych/błędnych. Opracowanie i wykonanie skryptu w terminie do 2 tygodni roboczych. Zaliczka 10% kwoty całości płatna przed podjeciem się zlecenia. Wszystko tworze i testuje na własnym serwerze potem przekazauje Ci do testów. ps.Pod jakim to cmsem miałoby działać? kontakt do mnie piotrekla at gmail.com piszę tutaj wyjątkowo bo masz przepełnioną skrzynkę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 16:11 |