Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowy serwis rozrywkowy www.relax24.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
polancky
Oceniajcie, Wasze poglady itd ... http://relax24.pl cool.gif
Marusz
Ogolnie nie jest zle, ale:
- Niekonsekwencja: "Znudził się Tobie wygląd twojej tapety." (jeśli piszesz Tobie, pisz Twojej, poza tym to zdanie winno zakończyć się znakiem zapytania).
- W wielku zdaniach brakuje polskich ogonkow. Gdy to pasuje na grupy dysk. czy irc (przynajmniej kiedys byla taka moda) tak w serwisie WWW zwyczajnie razi.
- Literowki: "Chodzimy sobie gaejowym i zabijamy dobierajacych sie do nas osobników"
- Ogolnie zastanawia mnie sens bloku "Info". Procz licznika - ktorego egzystencje jako tako sobie wyobrazam, tak wyswietlanie informacji na temat mojego IP czy przegladarki jest zwyklym bezsensem.
- Popraw: http://www.relax24.pl/pulpit/pulpit.php?wa...ppl/boom.jpg%3E
Speedy
Być może inne osobą mają zdanie odmienne, ale ten serwis oraz serwisy temu podobne traktują o wszystkim i o niczym. Lepiej tworzyć strony bardziej konkretnej i sprecyzowanej tematyce. W moim odczuciu więcej to wnosi do sieci.

Pozdrawiam.
Chewolf
Cytat(Marusz @ 2005-06-29 18:32:27)
- Niekonsekwencja: "Znudził się Tobie wygląd twojej tapety." (jeśli piszesz Tobie, pisz Twojej, poza tym to zdanie winno zakończyć się znakiem zapytania).

Wal prosto z mostu ... że to błąd językowy tongue.gif
Btw
Cytat
Chodzimy sobie gaejowym

Powinnieneś przeanalizować wszystkie wyrazy znajdujące się na twojej stronie... i nie śpieszyć się przy pisaniu :-)
Vertical
1. Najbardziej rażące na tej stronie są błędy językowe:
Cytat
Masz problem z wirusami
-to zapraszamy

Wg mnie powinien tam być znak zapytania, bo to wygląda, jakbyś sugerował, że mam problem z wirusami.

2. W polu "Info" zupełnie niepotrzebne jest pole z przeglądarką
Cytat
Oglądasz tę stronę za pomocą
Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4

...a ja myślałem, że korzystam ze zwykłego FireFoxa 1.0.4 winksmiley.jpg Przydałoby się to jakoś ukrócić, albo w ogóle usunąć

3. Jeśli chodzi o layout, to jest tam zbyt pusto, mam na myśli zwłaszcza logo, które jest wykonane na "odwal się". Przydałoby się tam też dać jakieś tło.

4. Czy przypadkiem "gry" nie powinne być w wdziale "rozrywka" ?
kowal1122
Efekt przenikania podstron -wkurzający
a stronka srednio mi sie podoba 6/10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.