![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oceniajcie, Wasze poglady itd ... http://relax24.pl
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogolnie nie jest zle, ale:
- Niekonsekwencja: "Znudził się Tobie wygląd twojej tapety." (jeśli piszesz Tobie, pisz Twojej, poza tym to zdanie winno zakończyć się znakiem zapytania). - W wielku zdaniach brakuje polskich ogonkow. Gdy to pasuje na grupy dysk. czy irc (przynajmniej kiedys byla taka moda) tak w serwisie WWW zwyczajnie razi. - Literowki: "Chodzimy sobie gaejowym i zabijamy dobierajacych sie do nas osobników" - Ogolnie zastanawia mnie sens bloku "Info". Procz licznika - ktorego egzystencje jako tako sobie wyobrazam, tak wyswietlanie informacji na temat mojego IP czy przegladarki jest zwyklym bezsensem. - Popraw: http://www.relax24.pl/pulpit/pulpit.php?wa...ppl/boom.jpg%3E -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Być może inne osobą mają zdanie odmienne, ale ten serwis oraz serwisy temu podobne traktują o wszystkim i o niczym. Lepiej tworzyć strony bardziej konkretnej i sprecyzowanej tematyce. W moim odczuciu więcej to wnosi do sieci.
Pozdrawiam. -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Marusz @ 2005-06-29 18:32:27) - Niekonsekwencja: "Znudził się Tobie wygląd twojej tapety." (jeśli piszesz Tobie, pisz Twojej, poza tym to zdanie winno zakończyć się znakiem zapytania). Wal prosto z mostu ... że to błąd językowy ![]() Btw Cytat Chodzimy sobie gaejowym Powinnieneś przeanalizować wszystkie wyrazy znajdujące się na twojej stronie... i nie śpieszyć się przy pisaniu :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Najbardziej rażące na tej stronie są błędy językowe:
Cytat Masz problem z wirusami -to zapraszamy Wg mnie powinien tam być znak zapytania, bo to wygląda, jakbyś sugerował, że mam problem z wirusami. 2. W polu "Info" zupełnie niepotrzebne jest pole z przeglądarką Cytat Oglądasz tę stronę za pomocą Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.8) Gecko/20050511 Firefox/1.0.4 ...a ja myślałem, że korzystam ze zwykłego FireFoxa 1.0.4 ![]() 3. Jeśli chodzi o layout, to jest tam zbyt pusto, mam na myśli zwłaszcza logo, które jest wykonane na "odwal się". Przydałoby się tam też dać jakieś tło. 4. Czy przypadkiem "gry" nie powinne być w wdziale "rozrywka" ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Efekt przenikania podstron -wkurzający
a stronka srednio mi sie podoba 6/10 -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:24 |