Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Acer Extensa 5200 powrót do Vista
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
Radeko
Witam:)

Kupiłem notebooka z zainstalowaną Vistą, która dosyć mnie denerwowała.
Wywaliłem wszystko łącznie z partycją recovery (z czego aktualnie nie jestem zadowolony).
Zainstalowałem na nim linuxa z którego aktualnie korzystam. Ogólnie jestem zadowolony komputer działa stabilnie i jak na swoje lata szybko. Ale z racji tego iż będę musiał udostępniać go innym domownikom chciałbym, a raczej jestem zmuszony do powrotu na łono Microsoftu. Nie mam bladego pojęcia jak się za to zabrać, do laptopa nie było żadnych płytek, jedynie książeczka z instrukcją ( szkoda papieru tongue.gif). Na komputerze mam oczywiście naklejkę z numerem seryjnym, tylko jak to teraz z systemem rozegrać?
Jak już wspomniałem nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić, zawaliłem usuwając partycję recovery, teraz muszę Was prosić o pomoc smile.gif Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi smile.gif

Pozdrawiam Radeko.

P.S Smacznego jajka! biggrin.gif
Wykrywacz
Dzwoń do M$
beonedge
Kurcze szkoda że wywaliłeś partycję recovery. Spróbuj zadzwonić do ACERA, może dają Ci płytki z VISTĄ, albo w serwisie Ci przywrócą partycję RECOVERY.
Radeko
Dzięki za odpowiedzi smile.gif
Chyba skończy się telefonem do Acer'a:P
Temat do zamknięcia smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.