![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam:)
Kupiłem notebooka z zainstalowaną Vistą, która dosyć mnie denerwowała. Wywaliłem wszystko łącznie z partycją recovery (z czego aktualnie nie jestem zadowolony). Zainstalowałem na nim linuxa z którego aktualnie korzystam. Ogólnie jestem zadowolony komputer działa stabilnie i jak na swoje lata szybko. Ale z racji tego iż będę musiał udostępniać go innym domownikom chciałbym, a raczej jestem zmuszony do powrotu na łono Microsoftu. Nie mam bladego pojęcia jak się za to zabrać, do laptopa nie było żadnych płytek, jedynie książeczka z instrukcją ( szkoda papieru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Na komputerze mam oczywiście naklejkę z numerem seryjnym, tylko jak to teraz z systemem rozegrać? Jak już wspomniałem nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić, zawaliłem usuwając partycję recovery, teraz muszę Was prosić o pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam Radeko. P.S Smacznego jajka! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował Radeko 3.04.2010, 21:37:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzwoń do M$
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 5.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze szkoda że wywaliłeś partycję recovery. Spróbuj zadzwonić do ACERA, może dają Ci płytki z VISTĄ, albo w serwisie Ci przywrócą partycję RECOVERY.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za odpowiedzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chyba skończy się telefonem do Acer'a:P Temat do zamknięcia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:56 |