Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komunikator
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
matixrr
Witam!

Żyłem sobie spokojnie aż do dnia dzisiejszego... A to wszystko za sprawą Gadu-Gadu 10...

Do tej pory korzystałem z gg 7.7 i nie planowałem przejść na 10 bo patrząc na ilość opcji z której w życiu nie skorzystam, dochodziłem do wniosku, że szkoda zaśmiecać sobie pamięć oraz być narażonym ciągle na jakieś pokręcone okienka, informacje itp.

Jednak dnia dzisiejszego zaszła chęć porozmawiania z osobą, która ma numer wyższy niż 17 milionów i zainstalowałem to posrane gg 10, mimo iż podczas ściągania sam rozmiar mnie odtrącał...

Po 2 minutach, godzinie, dwóch godzinach jestem przekonany, że długo z tym ine wytrzymam i potrzebuje jakiejś alternatywy. Dlatego kieruję pytanie jaki możecie polecić inny komunikator obsługujący gg (w tym numery wyższe niż 17 milionów), który jest tak prosty i przejrzysty jak gg w wersji 7.7

Pozdrawiam guitar.gif
Wicepsik
Używam AQQ od 2 lat i mogę śmiało polecić ten komunikator.
matixrr
Cytat(Wicepsik @ 25.03.2010, 18:52:01 ) *
Używam AQQ od 2 lat i mogę śmiało polecić ten komunikator.

A obsługuje bezproblemowo numery wyższe niż 17 milionów?
Wicepsik
Cytat(matixrr @ 25.03.2010, 19:05:11 ) *
A obsługuje bezproblemowo numery wyższe niż 17 milionów?

Tak http://forum.aqq.eu/topic/5564-rozwiazany-aqq-numery-17-mln/
matixrr
Dzięki. Ogólnie to myślałem aby przejść na to aqq, ale chciałem znaleźć jeszcze jakiś komunikator co by obsługiwał gg+skype ale z tego co wyczytałem to skype jest dosyć rozbudowany i nie ma w sumei innych komunikatorów co by go zastąpiły a jak są to i tak wymagają aby skype działał w tle więc to żaden pożytek...
SN@JPER^
Pidgina używam już jakis czas.
1010
Kiedyś korzystałem z czegoś takiego jak Miranda i była bardzo prosta i fajna smile.gif
Ociu
Przenoszę.
Sławo
Cytat(matixrr @ 25.03.2010, 18:49:35 ) *
Po 2 minutach, godzinie, dwóch godzinach jestem przekonany, że długo z tym ine wytrzymam i potrzebuje jakiejś alternatywy.Dlatego kieruję pytanie jaki możecie polecić inny komunikator obsługujący gg (w tym numery wyższe niż 17 milionów), który jest tak prosty i przejrzysty jak gg w wersji 7.7

A oto alternatywa GG Lite 0.3.9.368

Cytat
2010-01-31 22:50

* dodana obsługa numerów większych niż 17 mln w sieci Gadu-Gadu
* dodana obsługa długich opisów w sieci Gadu-Gadu

qrooel
Polecam Tlen.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.