![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Żyłem sobie spokojnie aż do dnia dzisiejszego... A to wszystko za sprawą Gadu-Gadu 10... Do tej pory korzystałem z gg 7.7 i nie planowałem przejść na 10 bo patrząc na ilość opcji z której w życiu nie skorzystam, dochodziłem do wniosku, że szkoda zaśmiecać sobie pamięć oraz być narażonym ciągle na jakieś pokręcone okienka, informacje itp. Jednak dnia dzisiejszego zaszła chęć porozmawiania z osobą, która ma numer wyższy niż 17 milionów i zainstalowałem to posrane gg 10, mimo iż podczas ściągania sam rozmiar mnie odtrącał... Po 2 minutach, godzinie, dwóch godzinach jestem przekonany, że długo z tym ine wytrzymam i potrzebuje jakiejś alternatywy. Dlatego kieruję pytanie jaki możecie polecić inny komunikator obsługujący gg (w tym numery wyższe niż 17 milionów), który jest tak prosty i przejrzysty jak gg w wersji 7.7 Pozdrawiam ![]() -------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Używam AQQ od 2 lat i mogę śmiało polecić ten komunikator.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 14.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Używam AQQ od 2 lat i mogę śmiało polecić ten komunikator. A obsługuje bezproblemowo numery wyższe niż 17 milionów? -------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A obsługuje bezproblemowo numery wyższe niż 17 milionów? Tak http://forum.aqq.eu/topic/5564-rozwiazany-aqq-numery-17-mln/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki. Ogólnie to myślałem aby przejść na to aqq, ale chciałem znaleźć jeszcze jakiś komunikator co by obsługiwał gg+skype ale z tego co wyczytałem to skype jest dosyć rozbudowany i nie ma w sumei innych komunikatorów co by go zastąpiły a jak są to i tak wymagają aby skype działał w tle więc to żaden pożytek...
-------------------- Pomogłem? Zmotywuj mnie do dalszej pracy i kliknij magiczny przycisk:
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pidgina używam już jakis czas.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś korzystałem z czegoś takiego jak Miranda i była bardzo prosta i fajna
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Przenoszę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po 2 minutach, godzinie, dwóch godzinach jestem przekonany, że długo z tym ine wytrzymam i potrzebuje jakiejś alternatywy.Dlatego kieruję pytanie jaki możecie polecić inny komunikator obsługujący gg (w tym numery wyższe niż 17 milionów), który jest tak prosty i przejrzysty jak gg w wersji 7.7 A oto alternatywa GG Lite 0.3.9.368 Cytat 2010-01-31 22:50 * dodana obsługa numerów większych niż 17 mln w sieci Gadu-Gadu * dodana obsługa długich opisów w sieci Gadu-Gadu -------------------- zmoderowano
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 306 Pomógł: 42 Dołączył: 25.03.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam Tlen.
-------------------- Strony WWW: http://arscreo.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:31 |