Muszę zainterweniować... pewie narodzi się z tego kłótnia wszechczasów, ale od razu mówię, że
piszę tego posta pokojwo, aby sprostować rzuone na nas oskarżenia.
Cytat
Poza tym redakcja php.pl umie się świetnie bawić odpowiadając na pytania, które sama weryfikowała.
Wiesz przynajmniej kto weryfikował?

Oczywiście, że to jest tajemnica, ale zdradzę, że były to 3 osoby, z czego 2 sprawdziły większy procent na pół. Wsród komisii byłem również ja

W ekipie jest wiele więcej niż 3 ooby, ale co tam - WSZYSCY WINNI!
Cytat
Aż wstyd, że nie mają 100% poprawnych odpowiedzi.
Zaprzeczasz sam sobie... i tu masz dowód na to że nie wkówałem pytań na pamięć. Wiesz jak wyglądała praca? Sprawdzenie błędów ortograficznych lub odpalenie kodu i jakiś var_dump, nawet w 90% przpadków nie patrzyłem o co w nim chodzi bo nie było na to czasu. Pytania zostały zweryfikowane w 3 dni... a było ich ponad 200... Bijesz mnie za to, że w branży PHP siedzę dość krótko (1,5 roku, 26 wykonanych poważnych projektów na frameworku) i mam doświadczenie, ponieważ zamiast mulić przy książkach wolę popisać sobie trochę kodu? Bzdura. Sprawdzając pytania nie nabyłem żadnego doświadczenia, oprócz kilku słówek języka polskieo pod względem pisowni.
Cytat
Brzuch mnie boli od radosnego śmiechu.
Weź apap, dobrze działa.
Propozycje są absurdalne i (co najważniejsze) bez uzasadnienia, przeczytaj topick to nie będziesz proponował tego samego drugi raz, ale dla zasady przypomnę:
Cytat
pokazać wszystkie pytania i odpowiedzi od razu
Wówczas test nie miałby żadnego sensu.
Cytat
odpuścić sobie te głupie zabezpieczenia, które nic nie dają, a wnerwiają
widocznie dają - wnerwiają Cię, bo chcesz skopiować kod, a nie możesz... to jest ich zadanie

Cytat
jak już ktoś tu napisał, dajcie na każde pytanie jakiś limit czasu (30s?)
30s, no widzisz... pewnie nie przeczytałeś zasad rozwiązania testu. Przypomnę, na każde pytanie masz aż 40 sekund. Konserwatywnie, bo może nie doczytałeś: pytań jest 15, a cały serwis znajduje się pod adresem test.php.pl.
Z ponad ponad 1200 zalogowanych userów, prawie 300 rozwiązań testu, tylko kilka narzekało na brak czasu... ba, jeszcze mniej po ustaleniu dwukrotnego limiu, bo 20s był definitywnie za mały.
Tak więc pozdrawiam

// Post czysto-pokojowy
Athlan