Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy warto kupić książkę o html i css?
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki
mylovelyengland
Mam w planie kupić książkę "html i css.zbuduj i zaprojektuj swoją stronę www" Czy w pracy programisty warto mieć taką pozycję w wersji papierowej? bo mam to na dysku twardym:)
JakubBab
Nie, nie warto. Masz ja na twardym dysku wiec po co kase wydawac na wersje papierowa? Na necie znajdziesz multum ksiazek po ang i po polsku nt. html i css. Ksiazki powinny sluzyc jako wytyczne tego czego mozna sie nauczyc. Tak naprawde, te "fajne" rzeczy znajdziesz na blogach i innego rodzaju stronach tematycznych. Wystarczy spis tresci i to masz darmowe w pre-view ksiazek a pozniej wujek google i praktyka!

Jak zaczynalem przygode z php to zakupilem mase ksiazek i okazalo sie ,ze kod pomimo, iz dzialal to byl przeterminowany a jego miejsce zastapil lepszy, wydajniejszy kod. Nie zmienia to faktu, ze dowiedzialem sie z nich duzo o tym co moge osiagnac dzieki php.
KotWButach
Tylko i wyłącznie dla chęci posiadania papieru. W tym przypadku mam książkę "html5 przewodnik encyklopedyczny" i sobie chwale, ale jest to raczej spis niż książka zbuduj coś od A do Z.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.