Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Czy warto kupić książkę o html i css?
mylovelyengland
post 23.04.2016, 00:49:24
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Mam w planie kupić książkę "html i css.zbuduj i zaprojektuj swoją stronę www" Czy w pracy programisty warto mieć taką pozycję w wersji papierowej? bo mam to na dysku twardym:)
Go to the top of the page
+Quote Post
JakubBab
post 26.04.2016, 16:05:50
Post #2

-----

Nie, nie warto. Masz ja na twardym dysku wiec po co kase wydawac na wersje papierowa? Na necie znajdziesz multum ksiazek po ang i po polsku nt. html i css. Ksiazki powinny sluzyc jako wytyczne tego czego mozna sie nauczyc. Tak naprawde, te "fajne" rzeczy znajdziesz na blogach i innego rodzaju stronach tematycznych. Wystarczy spis tresci i to masz darmowe w pre-view ksiazek a pozniej wujek google i praktyka!

Jak zaczynalem przygode z php to zakupilem mase ksiazek i okazalo sie ,ze kod pomimo, iz dzialal to byl przeterminowany a jego miejsce zastapil lepszy, wydajniejszy kod. Nie zmienia to faktu, ze dowiedzialem sie z nich duzo o tym co moge osiagnac dzieki php.
+Quote Post
KotWButach
post 3.05.2016, 15:53:03
Post #3

-----

Tylko i wyłącznie dla chęci posiadania papieru. W tym przypadku mam książkę "html5 przewodnik encyklopedyczny" i sobie chwale, ale jest to raczej spis niż książka zbuduj coś od A do Z.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:39