Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript]umiejscowienie zdjęcia z serwera allegro
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
belsnor
Witam, od jakiegos czasu szukam w internecie odpowiedzi na pytanie jak dowolnie zmieniac polozenie zdjecia dodanego do aukcji allegro.
Zdjecie oczywiscie znajduje sie na serwerze allegro, domyslnie jest dodawane pod aukcja, ja chce to zdjecie wstawic w srodku aukcji tak aby pod trescia aukcji juz go nie bylo. Dzieki za pomoc
!*!
Nie jestem pewien ale kiedyś KAŻDE dodane zdjęcie które było w serwisie, a zostało dodane do aukcji, było dodawane jako opcja pod aukcją. Jeśli chcesz dodać zdjęcie w jakimś innym miejscu musisz stworzyć szablon akukcji i w nim dzięki znacznikowi img ustawić położenie wgranego zdjęcia. Możliwa jest też chyba opcja wklejenia do formularza aukcyjnego zdjęcia np. z serwisu fotosik (po wgraniu masz odpowiedni kod do aukcji).
belsnor
Nie chodzi mi o znacznik img, ani o zdjecie z serwera zewnetrznego.
Dla przykladu aukcja http://allegro.pl/item1146847246_krotkofal...toper_7_km.html
pierwsze zdjecie jest z serwera zewnetrznego, natgomiast drugie pochodzi z serwera zdjec allegro (normalnie powinno byc na samym dole aukcji).
Według zrodla strony, zdjecie to jest okreslane przes java skrypt, natomiastgdy wstawiam do swojego szablonu taki skrypt z okreslonym adresem z serwera allegro system usuwa ten kod.

Np jak to jest zrobione w podanej wyzej aukcji?

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.