![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, od jakiegos czasu szukam w internecie odpowiedzi na pytanie jak dowolnie zmieniac polozenie zdjecia dodanego do aukcji allegro.
Zdjecie oczywiscie znajduje sie na serwerze allegro, domyslnie jest dodawane pod aukcja, ja chce to zdjecie wstawic w srodku aukcji tak aby pod trescia aukcji juz go nie bylo. Dzieki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien ale kiedyś KAŻDE dodane zdjęcie które było w serwisie, a zostało dodane do aukcji, było dodawane jako opcja pod aukcją. Jeśli chcesz dodać zdjęcie w jakimś innym miejscu musisz stworzyć szablon akukcji i w nim dzięki znacznikowi img ustawić położenie wgranego zdjęcia. Możliwa jest też chyba opcja wklejenia do formularza aukcyjnego zdjęcia np. z serwisu fotosik (po wgraniu masz odpowiedni kod do aukcji).
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie chodzi mi o znacznik img, ani o zdjecie z serwera zewnetrznego.
Dla przykladu aukcja http://allegro.pl/item1146847246_krotkofal...toper_7_km.html pierwsze zdjecie jest z serwera zewnetrznego, natgomiast drugie pochodzi z serwera zdjec allegro (normalnie powinno byc na samym dole aukcji). Według zrodla strony, zdjecie to jest okreslane przes java skrypt, natomiastgdy wstawiam do swojego szablonu taki skrypt z okreslonym adresem z serwera allegro system usuwa ten kod. Np jak to jest zrobione w podanej wyzej aukcji? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:05 |