Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: strona z filmikami z youtuba
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
Darioosh
www.up.koon.pl

Strona, na której użytkownik może dodawać filmiki z youtuba, komentować i głosować no i oczywiście oglądać. Proszę o ocenę.
Spawnm
Bezsensu ... a na youtube to nie można komentować i głosować no i oczywiście oglądać ?
A wykonanie fatalne , nie ma co oceniać.
Darioosh
Można... ale na tej można podzielić się 'fajniejszymi' filmikami, które się znalazło na youtubie, dodać jakiś komentarz do filmu/opis. Wiem, że to nie jest nic oryginalnego, ale dopiero zaczynam z stronami i PHP. Od czegoś trzeba zacząć, żeby się czegoś nauczyć.
krzysztof_kf
Witam hmmm za bardzo nie ma co skleić z tego co ja ci mogę doradzić zrób jakieś logo to podstawa brak w ogóle stopki nie ma co się rozpisywać .
CapaciousCore
W sumie sam wykonalem cos podobnego. Chodzilo o skrypt, ktory pozwala na zapisywanie wiekszej ilosci ulubionych (limit YT per acc = 650 movies) wiec sobie napisalem skrypcik do zapisywania/edytowania/usuwania/sprawdzania adresow/linkow. Dodatkowo opcja sciagania i gitara smile.gif Bo jak wiadomo czesto jakies filmy gina winksmiley.jpg No i opcja do sprawdzania czy link/linki nadal aktualny.
Wicepsik
Cytat(Darioosh @ 30.04.2010, 11:03:52 ) *
Można... ale na tej można podzielić się 'fajniejszymi' filmikami, które się znalazło na youtubie, dodać jakiś komentarz do filmu/opis.

Od tego jest joemonster laugh.gif

- Brak layoutu
- Zarejestrowałem się jako '/
- Strona podatna na sql injection
pyro
No i pełna błędów składni HTML.
Darioosh
Poprawione:
- Błędy składni HTML
- Strona nie jest już tak podatna na sql injection
- Nick musi mieć minimum 3 znaki i tylko liczby i litery
Dzięki za pomoc
pyro
Cytat(Darioosh @ 1.05.2010, 17:57:31 ) *
Poprawione:
- Błędy składni HTML

No prawie... z tym że pominąłeś ich jakieś.... 266

http://validator.w3.org/check?verbose=1&am...2Fup.koon.pl%2F
Darioosh
Już poprawiłem... Teraz pokazuje '18 Errors' ale to już przez te reklamy, to już nie moja wina smile.gif
Spawnm
Rejestracja bez sensu ...
Cytat
błąd, nie podano nicka lub nick niewłaściwy. Za krótki(minimum 3 litery) lub zawiera niewłaściwe znaki

Jakie znaki ? Czemu zabrania ? Nie tak się filtruje dane.
Czemu formularz mi znika jak popełnię błąd w wypełnianiu ?
Darioosh
Zmieniłem. Nie jest idealnie, ale na pewno lepiej.
bim2
Nie dałbym za to 250zł (via twoje portfolio). Dużo do poprawy, dużo do nauki. Ogólnie dużo rzeczy nieprzemyślanych, mógłbyś lepiej zaplanować rozkład elementów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.