![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 2 Dołączył: 20.03.2010 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.up.koon.pl
Strona, na której użytkownik może dodawać filmiki z youtuba, komentować i głosować no i oczywiście oglądać. Proszę o ocenę. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Bezsensu ... a na youtube to nie można komentować i głosować no i oczywiście oglądać ?
A wykonanie fatalne , nie ma co oceniać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 2 Dołączył: 20.03.2010 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można... ale na tej można podzielić się 'fajniejszymi' filmikami, które się znalazło na youtubie, dodać jakiś komentarz do filmu/opis. Wiem, że to nie jest nic oryginalnego, ale dopiero zaczynam z stronami i PHP. Od czegoś trzeba zacząć, żeby się czegoś nauczyć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 135 Pomógł: 158 Dołączył: 19.03.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam hmmm za bardzo nie ma co skleić z tego co ja ci mogę doradzić zrób jakieś logo to podstawa brak w ogóle stopki nie ma co się rozpisywać .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 4 Dołączył: 28.09.2009 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W sumie sam wykonalem cos podobnego. Chodzilo o skrypt, ktory pozwala na zapisywanie wiekszej ilosci ulubionych (limit YT per acc = 650 movies) wiec sobie napisalem skrypcik do zapisywania/edytowania/usuwania/sprawdzania adresow/linkow. Dodatkowo opcja sciagania i gitara
![]() ![]() -------------------- WebKrytyk - zobacz jak marnują się Twoje pieniądze w internecie!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 575 Pomógł: 299 Dołączył: 26.03.2009 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Można... ale na tej można podzielić się 'fajniejszymi' filmikami, które się znalazło na youtubie, dodać jakiś komentarz do filmu/opis. Od tego jest joemonster ![]() - Brak layoutu - Zarejestrowałem się jako '/ - Strona podatna na sql injection -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No i pełna błędów składni HTML.
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Poprawione:
- Błędy składni HTML - Strona nie jest już tak podatna na sql injection - Nick musi mieć minimum 3 znaki i tylko liczby i litery Dzięki za pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawione: - Błędy składni HTML No prawie... z tym że pominąłeś ich jakieś.... 266 http://validator.w3.org/check?verbose=1&am...2Fup.koon.pl%2F -------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
Już poprawiłem... Teraz pokazuje '18 Errors' ale to już przez te reklamy, to już nie moja wina
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Rejestracja bez sensu ...
Cytat błąd, nie podano nicka lub nick niewłaściwy. Za krótki(minimum 3 litery) lub zawiera niewłaściwe znaki Jakie znaki ? Czemu zabrania ? Nie tak się filtruje dane. Czemu formularz mi znika jak popełnię błąd w wypełnianiu ? |
|
|
![]()
|
|
Zmieniłem. Nie jest idealnie, ale na pewno lepiej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie dałbym za to 250zł (via twoje portfolio). Dużo do poprawy, dużo do nauki. Ogólnie dużo rzeczy nieprzemyślanych, mógłbyś lepiej zaplanować rozkład elementów.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:21 |