talee
13.09.2002, 21:07:40
Szukałem ostatnio jednej piosenki *.mp3. Tytuł "Let's play" nie znam wykonawcy, więc udałem się na www.mtv.pl. Może to nie był najlepszy pomysł. Jednak myślałem, że coś znajdę. A tu w wynikach wyszukiwania wyskoczył mi kwiatek: "Let's play". Amatorzy :!: :!: :!:
A tak poza tym może ktoś zna wykonawcę tego utworu lub jest szczęśliwym posiadaczem pliku. Piosenka nie jest najświeższa kwiecień 2002, ale ma dosyć charakterystyczny refren: "... Let's fuck ...". No i w teledysku występowały piękne panie :shock: .
Seth
13.09.2002, 21:45:05
Niestety nie pomoge Ci w poszukiwaniu ale jak juz poruszyles temat mp3 to moze masz Smolika "T time" (co do tytulu to nie jestem pewien czy oby taki jest napewno). Melodie tego kawalka wykorzystano w reklamie PZU.
haiaw
14.09.2002, 22:11:18
Cytat
Niestety nie pomoge Ci w poszukiwaniu ale jak juz poruszyles temat mp3 to moze masz Smolika "T time" (co do tytulu to nie jestem pewien czy oby taki jest napewno). Melodie tego kawalka wykorzystano w reklamie PZU.
Ja mam ;P
GeoS
14.09.2002, 23:20:09
Jesli chodzi o
12. Dr. Dre - Let's Get High ft Hittman, Kur [mp3Pro at 80kbps].mp3, to jestem tego szczesliwym posiadaczem
Kontakt przez PM, ICQ, GG.
Seth
15.09.2002, 00:35:01
Cytat
Cytat
Ja mam ;P
Jak bys mial checi i czas moglbys mi przeslac go na poczte ("w kawalkach") :?:
haiaw
15.09.2002, 18:21:45
Cytat
Cytat
Cytat
Ja mam ;P
Jak bys mial checi i czas moglbys mi przeslac go na poczte ("w kawalkach") :?:
wrzuce ci na serwer i podam url na PW