![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2002 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem ostatnio jednej piosenki *.mp3. Tytuł "Let's play" nie znam wykonawcy, więc udałem się na www.mtv.pl. Może to nie był najlepszy pomysł. Jednak myślałem, że coś znajdę. A tu w wynikach wyszukiwania wyskoczył mi kwiatek: "Let's play". Amatorzy :!: :!: :!:
A tak poza tym może ktoś zna wykonawcę tego utworu lub jest szczęśliwym posiadaczem pliku. Piosenka nie jest najświeższa kwiecień 2002, ale ma dosyć charakterystyczny refren: "... Let's fuck ...". No i w teledysku występowały piękne panie :shock: . -------------------- Inni dążą do doskonałości, ja nie muszę ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie pomoge Ci w poszukiwaniu ale jak juz poruszyles temat mp3 to moze masz Smolika "T time" (co do tytulu to nie jestem pewien czy oby taki jest napewno). Melodie tego kawalka wykorzystano w reklamie PZU.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Niestety nie pomoge Ci w poszukiwaniu ale jak juz poruszyles temat mp3 to moze masz Smolika "T time" (co do tytulu to nie jestem pewien czy oby taki jest napewno). Melodie tego kawalka wykorzystano w reklamie PZU.
Ja mam ;P -------------------- Pozdrawiam,
Piotr Drewnik || haiaw@crew.php.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli chodzi o 12. Dr. Dre - Let's Get High ft Hittman, Kur [mp3Pro at 80kbps].mp3, to jestem tego szczesliwym posiadaczem
![]() Kontakt przez PM, ICQ, GG. -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Niestety nie pomoge Ci w poszukiwaniu ale jak juz poruszyles temat mp3 to moze masz Smolika "T time" (co do tytulu to nie jestem pewien czy oby taki jest napewno). Melodie tego kawalka wykorzystano w reklamie PZU.
Ja mam ;P Jak bys mial checi i czas moglbys mi przeslac go na poczte ("w kawalkach") :?: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Cytat Niestety nie pomoge Ci w poszukiwaniu ale jak juz poruszyles temat mp3 to moze masz Smolika "T time" (co do tytulu to nie jestem pewien czy oby taki jest napewno). Melodie tego kawalka wykorzystano w reklamie PZU.
Ja mam ;P Jak bys mial checi i czas moglbys mi przeslac go na poczte ("w kawalkach") :?: wrzuce ci na serwer i podam url na PW -------------------- Pozdrawiam,
Piotr Drewnik || haiaw@crew.php.pl |
|
|
![]()
|
|
ok, big thx
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:12 |